Ga naar hoofdinhoud

CustomerXM for Digital

Creëer digitale ervaringen die conversies opleveren

In een online wereld zijn vlekkeloze digitale ervaringen essentieel tijdens de klantreis en voor uw zakelijk succes. Van het plaatsen van een bestelling tot het indienen van een serviceaanvraag of het betalen van een factuur, met effectieve digitale ervaringen kunnen klanten gemakkelijk de gewenste taken uitvoeren.

Krijg inzicht in de impact van uw digitale ervaringen op hoe klanten u zien en over u denken met Qualtrics CustomerXM for Digital, zodat u tekortkomingen in uw experience kunt oplossen, interacties kunt creëren die emotioneel aansprekend zijn en beter contact kunt leggen met klanten, zodat ze graag terugkomen.

  • Maak het klanten gemakkelijk om de gewenste taken uit te voeren
  • Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met sterkere, meer relevante content
  • Maximaliseer de acceptatie en het gebruik van nieuwe digitale producten en diensten door klanten dankzij realtime inzicht in hoe ze het doen
  • Verbeter de merkperceptie en de positie van uw app in de appstore door de in-app-ervaring te verbeteren

Aanpak in 3 fasen om baanbrekende digitale experiences te creëren

Nu downloaden (EN)

Ontmoet uw klanten waar ze zich bevinden

Meet niet alleen, maar verwerk feedback van klanten tot inzichten die de weg wijzen naar actie. Luister naar klanten in elke fase van de klantreis via uw website, mobiele app, chat en sms, en krijg inzicht in hoe u hun ervaring kunt verbeteren (EN).

Simpel en gemakkelijk te gebruiken

Onderneem sneller actie aan de hand van feedback

Ontwerp en lanceer eenvoudig uw digitale customer experience-programma met Guided Intercept Authoring, een stapsgewijze handleiding die u van begin tot eind door het proces leidt:

  • Onderneem binnen enkele minuten actie met feedbackknoppen en luisterposten die u snel en eenvoudig kunt inzetten
  • Beperk uw afhankelijkheid van leveranciers en klantenondersteuning om het werk gedaan te krijgen en lanceer en wijzig uw digitale customer experience-programma in enkele simpele stappen.
  • Verhoog uw responspercentages, verzamel meer feedback en krijg betere aanbevelingen over de maatregelen die u moet nemen om de digitale customer experience te verbeteren.
Meer informatie

Intelligente targeting. Slimmere beslissingen.

Bereik de juiste klanten op het juiste moment met nauwkeurige targeting en voorzie uw ervaringsgegevens van de nodige context, zodat u de sentimenten en attitudes achter klantgedrag begrijpt.

Pas uw targeting aan met behulp van een uitgebreide reeks variabelen waaruit u kunt kiezen en integreer uw gegevens in de analyseplatforms die uw teams al gebruiken, waaronder Adobe Analytics, Google Analytics, FullStory, Quantum Metric en meer.

Optimaliseer de ervaring in uw mobiele app

Houd de reputatie van uw merk in het oog door uw appstore-recensies voortdurend te monitoren en analyseren. Stuur uw team aanbevolen oplossingen die zijn gegenereerd op basis van belangrijke inzichten, zodat uw werknemers maatregelen kunnen nemen die de in-app-ervaring verbeteren en de beoordelingen in de appstore verhogen.

Klaar om te ontdekken hoe Qualtrics uw digitale customer experience kan verbeteren?

Ontworpen door experts. Direct te gebruiken.

Bouw een customer experience-programma van wereldklasse op het krachtigste customer experience-platform, waarbij u nauwelijks iets hoeft in te stellen.
CustomerXM for Digital is afgestemd op uw branche en biedt relationele en transactionele customer experience-programma’s, evenals programma’s voor de hele klantreis, die al zijn geïntegreerd in het platform. Dit maakt het gemakkelijk voor u om feedback van klanten te begrijpen en ernaar te handelen, zodat u in een mum van tijd resultaten boekt.

Klanten beoordelen Qualtrics als nummer 1 in digitale customer experience-software

Het publiek heeft gesproken. Qualtrics is er trots op de pionier in experience management en een van de marktleiders voor digitale customer experience-software te zijn volgens de nummer 1 onafhankelijke softwarebeoordelingssite.

Lees onpartijdige beoordelingen van echte klanten en vergelijk zelf.

Lees Qualtrics Customer Experience-recensies op G2