Ga naar hoofdinhoud

Software voor klantenenquêtes

Meet en optimaliseer uw customer experience met software voor klantenenquêtes

Gratis account

Meer dan 13.000 merken en 99 van de 100 beste
business schools gebruiken Qualtrics


Creëer customer experiences die de loyaliteit en uitgaven verhogen door inzicht te krijgen in de belangrijkste redenen voor klanttevredenheid (EN) op elk contactmoment. Organiseer direct klantenenquêtes via meerdere kanalen en bekijk al uw gegevens in real time op één platform.

Door de customer experience te meten en te optimaliseren, kunt u:

  • Klanten beter behouden en hun loyaliteit verbeteren
  • Het klantaandeel verhogen
  • Uw kosten voor dienstverlening verlagen
  • De werving van nieuwe klanten optimaliseren
  • De brand awareness en merkwaarde verhogen

De meest geavanceerde enquêtesoftwaretool
is ook het gemakkelijkst te gebruiken


Bied gepersonaliseerde interacties op grote schaal

Maak en wijzig uw klantenenquêtes binnen enkele minuten met een interface op basis van slepen en neerzetten, een bibliotheek met meer dan 100 soorten vragen en kant-en-klare enquêtesjablonen die zijn ontworpen door gepromoveerde enquêtewetenschappers. Begin gesprekken met uw klanten waar ze ook zijn via apps, websites, e-mail, sms, chatbots en nog veel meer.

Voorspel wat klanten zullen gaan doen

Voorspel wat uw klanten zullen gaan doen en anticipeer op hun toekomstige behoeften met voorspellende analyses. Alles gaat automatisch, dus elke keer als u inlogt ziet u welke maatregelen de grootste impact op uw onderneming hebben.

Integreer customer experience in uw hele organisatie

Zet uw organisatie aan het werk door feedback uit klantenenquêtes te integreren in de dagelijkse routines van uw werknemers met behulp van interessante tools en processen. Elke werknemer kan de gegevens zien die belangrijk voor hem of haar zijn met rolgebaseerde dashboards die automatisch de juiste inzichten aan de juiste mensen bezorgen.

Ontdek waarom 13.000 klanten voor hun klantenenquêtes op Qualtrics vertrouwen

Gratis account

Klantenenquêtes via elk kanaal

Verhoog uw responspercentages door klanten aan te spreken op de apparaten en platforms die ze willen gebruiken. Met Qualtrics CustomerXM™ kunt u feedback van klanten verzamelen via:

  • E-mail
  • Chatbots en berichtenapps
  • Sms
  • Mobiel
  • Native apps
  • Offline apps
  • En nog veel meer

Door experts ontworpen enquêtes, elke keer opnieuw

Verzamel hoogwaardige, bruikbare gegevens bij elke klantenenquête. Kies uit een reeks vooraf gebouwde sjablonen die zijn ontworpen door gepromoveerde klantenenquêtewetenschappers of maak uw eigen sjablonen en vertrouw op Expert Review om het zware werk voor u te doen. Expert Review analyseert automatisch elke vraag en beveelt verbeteringen aan voordat u op ‘verzenden’ klikt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer de best mogelijke enquête lanceert.

Voorspel klantenverloop automatisch

Spoor automatisch risicoklanten op en onderneem actie om het klantenverloop te verminderen met Predict iQ. De software leert van al uw gegevens, van uitgaven en herhaalde bezoeken tot feedback van klanten, en doet krachtige voorspellingen over toekomstig gedrag, zodat u actie kunt ondernemen wanneer uw klanten dit het meest nodig hebben.

Onderneem actie binnen uw hele organisatie

Opvolging van klanten wordt gemakkelijk met de ingebouwde closed-loop-opvolging en actieplanning. Wanneer een antwoord van een klant aan bepaalde voorwaarden voldoet, wordt automatisch een ticket aangemaakt en naar de juiste mensen verstuurd, zodat zij actie kunnen ondernemen. En met tools voor actieplanning, waarmee u elk probleem kunt volgen tot het is opgelost, kunt u er zeker van zijn dat voor elke klant wordt gezorgd.

De best beoordeelde software voor klantenenquêtes

Het publiek heeft gesproken. Qualtrics is er trots op de pionier in experience management en een van de marktleiders voor enquêtesoftware te zijn volgens de nummer 1 onafhankelijke softwarebeoordelingssite.

Lees onpartijdige beoordelingen van echte klanten en vergelijk zelf.

Lees Qualtrics Customer Experience-recensies op G2

Wat is software voor klantenenquêtes?

Software voor klantenenquêtes biedt gebruikers de mogelijkheid gegevens te verzamelen over hun customer experience, hun algehele klanttevredenheid (EN) in real time te meten en inzichten te verzamelen die impact hebben op hun zakelijke beslissingen. De meest basale softwareoplossingen voor klantenenquêtes bieden doorgaans een manier om feedback te verzamelen in combinatie met beperkte rapportage- en analysemogelijkheden. De meest geavanceerde oplossingen voor klantenenquêtes combineren het verzamelen van gegevens met rapportage en analyse (EN) om feedback van klanten om te zetten in bruikbare inzichten dankzij tools zoals tekstanalyse​, voorspellende inzichten en tools voor closed-loop-opvolging (EN)​.

meer informatie over klanttevredenheidsenquêtes (EN)