Ga naar hoofdinhoud

TOOL VOOR ADVERTENTIETESTS

Lanceer boodschappen die impact hebben door uw advertenties te testen

Meer dan 13.000 merken en 99 van de 100 beste
business schools gebruiken Qualtrics


Valideer reclameconcepten en creatieve uitingen door ze te testen bij een representatief deel van uw doelgroep. Met Qualtrics CoreXM kunt u vaststellen welke gedrukte, video- en digitale advertenties uw doelgroep aanspreken en waarschijnlijk de verkoop zullen bevorderen, en welke advertenties niet aansprekend zijn of zelfs een negatieve invloed hebben op uw merk.

  • Voorspel het effect op de koopintentie
  • Lanceer vol vertrouwen nieuwe advertentiecampagnes
  • Krijg inzicht in hoe uw merk wordt gezien
  • Behaal het hoogste ROI voor uw advertentie-uitgaven

Test advertenties met gemak


Alle nodige tools voor het testen van advertenties op één platform

Evalueer alle soorten advertenties, van audio- en videobestanden tot tekst- en beeldconcepten, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende tools.

Spreek uw klanten aan zoals zij dat willen

Qualtrics maakt het gemakkelijk om uw advertentieonderzoek af te stemmen op het door u gekozen publiek dankzij distributie via meerdere kanalen. Van e-mails tot mobiele apparaten en sociale media, u kunt uw doelgroep altijd en overal bereiken.

Ontdek onmiddellijke welke sentimenten uw advertentie oproept

Bespaar tijd door automatisering. Vaak zijn de waardevolste inzichten in uw advertenties diep verstopt in antwoorden op open vragen. Maak gebruik van onze tools voor machine learning om automatisch inzicht te krijgen in belangrijke onderwerpen en sentimenten.

Begin vandaag nog met het verbeteren van uw advertenties

Het ontwerpen van enquêtes wordt eenvoudig

Gebruik een intuïtieve interface om uw enquête voor het testen van advertenties te ontwerpen. Qualtrics CoreXM bevat meer dan 100 soorten vragen om de enquête-ervaring af te stemmen op uw respondenten. Qualtrics biedt u tal van manieren om uw prospects aan te spreken, van het markeren van teksten om de reacties op advertentieteksten te meten tot interactieve vragen, zoals hotspots of heatmaps, zodat u waardevolle inzichten kunt krijgen in wat wel en niet werkt met uw advertenties.

Geavanceerde tekstanalyse binnen handbereik

Besteed uw tijd aan het verfijnen van uw advertenties, niet aan het lezen van antwoorden op open vragen. In enkele klikken ontdekt u de algemene reacties op en vertoningen van uw advertentie, met inbegrip van belangrijke onderwerpen en sentimenten. Ontdek onmiddellijk welke zaken (zoals afbeeldingen of teksten) u moet verfijnen om ervoor te zorgen dat de volgende versie van uw advertentie de grootste impact heeft.

Vind onmiddellijk respondenten voor uw advertentietests

Nooit eerder was het zo eenvoudig om de juiste doelgroep te vinden voor het testen van uw advertenties. Als u een dwarsdoorsnede van de bevolking wilt ondervragen, kunnen we direct een respondentenpanel voor u genereren. Bent u op zoek naar een specifieke doelgroep? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Wat is het testen van advertenties?

Advertentieonderzoek, of het testen van advertenties, heeft tot doel de effectiviteit van een advertentie te bepalen op basis van reacties, feedback en gedrag van consumenten. Dit is mogelijk per advertentie of kan worden gedaan met periodiek of continu marktonderzoek dat de prestaties van een campagne gedurende een bepaalde periode monitort.

meer informatie over het testen van advertenties (EN)