Ga naar hoofdinhoud

EMPLOYEE EXPERIENCE MANAGEMENT (EXM)

Uw werknemers
als ambassadeurs

EmployeeXM verzamelt continu feedback van elke werknemerservaring om de juiste acties te ondernemen om betrokkenheid, talentplanning, productiviteit en innovatie te bevorderen. EXM stelt uw organisatie in staat om acties te ondernemen waarbij uw medewerkers op de eerste plaats komen.

Het actiesysteem waardoor u van luisteren overgaat naar baanbrekende resultaten

Ultiem luisteren

Luister continu en verbeter ervaringen voor elke werknemer

Of u nu op kantoor, een werklocatie of op afstand werkt … dankzij onze tools hoort u elke stem in uw organisatie en kunt u actie ondernemen wanneer en waar dat het belangrijkst is. Van relationele telling en pulse tot 360°-beoordeling en altijd actieve feedback: u beschikt over de middelen om te luisteren en de unieke werknemerservaringen waaraan uw diverse medewerkers behoefte hebben, te begrijpen en te ontwerpen.

Meer informatie

Voorspellende analyse

Los problemen op voordat ze deel gaan uitmaken van uw cultuur

Onderneem actie voordat problemen wijdverspreid raken met geavanceerde statistische en menselijke taaltools die automatisch de klok rond uw ervaring en operationele gegevens modelleren om de belangrijkste aandachtsgebieden te belichten.

AI-gestuurde analyses en op IO-psychologie gebaseerde hulpmiddelen voor besluitvorming voorzien managers, bedrijfsleiders, operationele en IT-teams van de tools die ze nodig hebben om zowel eerstelijnsactie als strategische transformatie te bevorderen.

Meer informatie

Automatische acties

Ga verder dan meten. Bevorder onmiddellijke verandering.

Met begeleide actieplanning voor managers tot realtime geautomatiseerde workflows door integratie van apps van derden krijgt elke ervaring de nodige aandacht.

Automatiseer acties voor eerstelijnsmanagers in real time met feedback-to-action-loops voor elke werknemerservaring. EmployeeXM kan naadloos worden geïntegreerd in toonaangevende HR-technologie, waaronder tools voor talentontwikkeling, oplossingen voor het volgen van sollicitanten en tickettools.

BEKIJK XM AUTOMATED ACTIONS

Entreprise Grade

Bewaar de gegevens van uw medewerkers
veilig en houd ze beschikbaar

Geef uw teams krachtige controle voor het verzamelen, analyseren, opslaan en gebruiken van gegevens over werknemerservaringen. Met een grondige beveiliging en toonaangevende gegevensprivacy, anonimiteitscontroles voor werknemers en gegevensbeschikbaarheid, kunnen de ervaringsgegevens van uw werknemers niet veiliger zijn. Het geheel wordt ondersteund door ons 24X7 Security Operations Center, krachtige AVG-controles en certificering zoals ISO 27001, HITRUST en FedRAMP.

Verbeter ervaringen gedurende de hele levenscyclus


Betrokkenheid

Bied managers en leiders de nodige inzichten om gerichte acties te ondernemen om de betrokkenheid van hun werknemers te verbeteren.

MEER OVER WERKNEMERSBETROKKENHEID

Pulse

Reageer op frequentere feedback en voer snel verbeteringen door. Ga dieper in op de belangrijkste onderwerpen en zorg ervoor dat uw acties om de betrokkenheid te verbeteren een verschil maken.

MEER OVER WERKNEMER PULSE

EmployeeXM voor IT

Gebruik de inzichten van werknemers om de technologische ervaring te verbeteren en te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

MEER OVER EMPLOYEE XM VOOR IT

EmployeeXM 360

Zorg ervoor dat uw werknemers zich kunnen ontplooien en verrijk uw processen voor talentmanagement met geautomatiseerde en gepersonaliseerde 360°-feedback.

MEER OVER 360°

Onboarding Optimisatie

Help nieuwe medewerkers sneller aan de slag, danzij verbeterde introductietijden, productiviteit en vroege betrokkenheid.

MEER OVER ONBOARDING

Exit Diagnostiek

Verlaag het verloop met een geautomatiseerd feedbacksysteem bij ontslag dat u inzicht geeft in de acties die uw beste mensen aan boord houden.

MEER OVER EXIT FEEDBACK

Benefits Optimalisatie

Optimaliseer uw vergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de feedback van werknemers. Geautomatiseerde conjoint-analyse en realtime rapportage bepalen het ideale arbeidsvoorwaardenpakket voor uw budget.

MEER OVER BENEFITS OPTIMALISATIE

Trainingsevaluatie

Optimaliseer training om de ontwikkeling van uw werknemers te stimuleren en tastbare resultaten te leveren op het gebied van prestaties en ontwikkeling.

MEER OVER TRAINING

Duizenden organisaties vertrouwen op Qualtrics om hun programma's voor werknemerservaringen te ondersteunen


Services en ondersteuning om uw succes te bevorderen

Experts staan voor u klaar in elke fase

U krijgt toegang tot ons team van gepromoveerde organisatiepsychologen en vakexperts om u te begeleiden bij programmaontwerp, analyse, actieplanning en rapportage. U wordt ook ondersteund door onze teams voor klantensucces om u te helpen uw programma maximaal te benutten.

24/7 technische ondersteuning

Wij helpen u 24 uur per dag, waar ook ter wereld: onze productspecialisten zijn gevestigd in 14 kantoren wereldwijd en spreken 9 verschillende talen.

Het Qualtrics Partner Ecosystem

Verbeter uw programma dankzij een wereldwijd netwerk van specialisten in werknemerservaring, die unieke expertise in de sector kunnen bieden en innovatie in uw programma kunnen stimuleren.

Meer informatie

Bent u klaar om uw werknemers
ervaring naar een hoger niveau te tillen?

Wat is Employee Experience of werknemers-ervaring?

Employee experience zet werknemers ertoe aan deel uit te maken van en bij te dragen aan hun organisatie om uiteindelijk merkambassadeurs te worden. Employee experience is geëvolueerd van alleen tevredenheid en betrokkenheid naar een meer holistische kijk op de ervaringen en interacties van werknemers in verschillende stadia van hun professionele levenscyclus. Dit omvat zowel managerinteractie als integratie, promotiefeedback, algemene betrokkenheid of gevoelens over cultuur, diversiteit en meer. Een efficiënt programma voor employee experience leidt tot gelukkiger, meer betrokken en beter ontwikkelde werknemers. Daarnaast is er ook een gunstig effect op bedrijfsresultaten met minder verloop, hogere inkomsten en grotere klanttevredenheid.

Meer informatie (EN)