Ga naar hoofdinhoud

Software voor pulse enquêtes onder werknemers

Krijg snel en regelmatig feedback van werknemers met de software voor pulse enquêtes.

Meer dan 13.000 merken en 99 van de 100 beste
business schools gebruiken Qualtrics


Krijg meer inzicht in uw werknemersbetrokkenheid en volg verbeteringen in de loop van de tijd door vaker feedback van uw werknemers te ontvangen. Met de Qualtrics-software voor pulse enquêtes onder werknemers kunt u schommelingen in betrokkenheid meten en direct ingrijpen om de ervaring sneller dan ooit te verbeteren.

  • Meet vaak, snel en eenvoudig de ervaring van werknemers en de gezondheid van uw organisatie
  • Volg de voortgang van HR-initiatieven door het hele bedrijf, zoals inclusie en diversiteit of loopbaanontwikkeling
  • Verzamel voortdurende feedback van medewerkers over specifieke projecten of werkstromen

De kracht van pulse enquêtes


Begrijp uw personeel

Met een gebruiksvriendelijke enquêtemaker, productkennis en een intuïtief personeelsbeheer geven de doorlopende pulse-programma’s u voortdurend bruikbare inzichten voor een betere employee experience.

Verzamel regelmatig realtime inzichten

Neem beslissingen op basis van realtime inzichten met rolgebaseerde dashboards die leidinggevenden en peoplemanagers helpen om vaker in te spelen op de feedback van medewerkers. Met ingebouwde en automatische analyses, inzoomrapportages en grondige filtering is het zelfs voor de meest complexe organisaties eenvoudig om snel realtime inzicht te krijgen in hun medewerkers.

Inzichten die van invloed zijn op uw bottom line

Zet uw inzicht om in impact op uw bedrijf met ingebouwde tools voor actieplanning en deskundigheid die uw managers helpen bij het implementeren van verbeteringen. Daarnaast controleren ze de voortgang van de acties die zullen resulteren in een betere employee experience.

Meer informatie over de kracht van pulse enquêtes onder werknemers

Bekijk webinar

Enquêtesoftware voor bedrijven die u de touwtjes in handen geeft

Houd de controle over uw employee experience met professionele enquêtesoftware, waarbij u de touwtjes in handen houdt. Kies uit een kant-en-klaar programma of maak, test en personaliseer uw werknemersenquêtes binnen enkele minuten zonder te hoeven programmeren en zonder dat IT-ondersteuning nodig is. Meerdere soorten vragen, geïntegreerde gegevens, geavanceerde vertakkings- en weergavelogica, triggers en compatibiliteit met mobiele apparaten maken het eenvoudiger dan ooit om de stem van uw werknemers centraal te stellen bij uw meest cruciale beslissingen.

Slimme analyses binnen handbereik

Zorg dat uw bestuurders alle nodige inzichten uit pulse enquêtes onder werknemers halen met iQ, onze ‘predictive intelligence engine’ die kunstmatige intelligentie en machine learning integreert in uw employee pulse-dashboards. iQ analyseert de gegevens automatisch en haalt er essentiële werknemersinzichten uit. Dankzij geavanceerde statistische, voorspellende en tekstgebaseerde analyse weet u meteen welke stappen u moet nemen om de grootste impact te hebben op de KPI’s van uw organisatie.

Werk aan bedrijfsbrede verbeteringen

Stel leiders op elk niveau van de organisatie in staat om verandering te bevorderen en de voortgang te monitoren. Met aanpasbare en vooraf opgestelde actieplannen kunnen managers deadlines instellen, samenwerken met andere leiders of teamleden en de specifieke taken beschrijven die ze moeten uitvoeren om resultaten te behalen.
Ook kunt u ze op koers houden met actieplanningsrapporten die het gemakkelijk maken om de voortgang per team, afdeling en onderwerp te volgen, zodat u kunt zien waarop u zich moet concentreren om managers te helpen bij het verwezenlijken van verbeteringen.

Wat zijn pulse enquêtes onder werknemers?

Hoewel complete werknemersbetrokkenheidsprogramma’s uiterst effectief zijn om waardevolle inzichten op het gebied van werknemersbetrokkenheid te verzamelen, kunnen ze ook beperkt zijn in hun flexibiliteit en vermogen om frequente veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van werknemersbetrokkenheid en employee experience vast te leggen. Organisaties kunnen het zich niet langer veroorloven om een jaar of twee te wachten met het verzamelen van werknemers- en organisatiegegevens. Pulse enquêtes onder werknemers zijn ideaal om op een frequente, flexibele manier feedback van werknemers te verzamelen die de impact op de organisatie vergroot.

Pulse-programma’s voor werknemers benutten de kracht van het employee experience-platform van Qualtrics en zorgen voor geautomatiseerd beheer van de organisatiehiërarchie, slimme tekst- en statistische analyses en actieplanning, rechtstreeks geïntegreerd in de software. Vanaf nu kunnen personeelsanalyseteams eenvoudig, snel en flexibel pulse enquêtes inzetten, feedback verzamelen in gebruiksvriendelijke dashboards, gegevens in real time analyseren en de volledige actie- en impactrapportage beheren vanuit één enkel dashboard.

Meer informatie over pulse enquêtes (EN)