Ga naar hoofdinhoud

Product Experience Management Software

Maak een obsessie
van producten

Betrek uw klanten bij productontwikkeling. Zoek verkeerd gelopen productervaringen en los ze op met een compleet actiesysteem van marktevaluatie en concepttesten tot prijszetting en verpakkingen.

Het actiesysteem waardoor u van luisteren overgaat naar baanbrekende resultaten

Echte waarde voor uw bedrijf

Ontwikkel producten waar uw klanten
dol op zullen zijn

Versnel uw cyclus voor productontwikkeling met al uw ervaringsgegevens op één platform. Zoek hiaten in de markt en lanceer snel nieuwe producten met de kracht van ProductXM.

Ultiem luisteren

Zet feedback van klanten om in bruikbare gegevens

Verzamel feedback van 27 kanalen en meer dan 125 gegevensbronnen om elke opmerking om te vormen tot een kans voor een betere productervaring.

Slimme analyse

Analyseer gegevens bij elke stap en lanceer
uw producten met volle zekerheid

Registreer gebruikersfeedback in elke fase van de productlevenscyclus en maak van uw volgende productlancering een succesvolle doorbraak.

Concepttests

Valideer uw beste productideeën met concepttesten. Test elk aspect van uw productconcept - van functies tot branding tot berichtgeving - om uw product klaar te stomen voor succes.

Meer informatie

Conjoint-analyse

Productoptimalisatie - mogelijk gemaakt door conjoint-analyse - stelt automatisch het product, de verpakking en prijs voor die de grootste impact hebben op uw bedrijf.

Meer informatie

Automatische acties

Geef de juiste persoon de mogelijkheid om in real time actie te ondernemen

Maak het voor elk deel van uw organisatie gemakkelijk om hiaten in de productervaring te dichten. Verzamel en prioriteer productfeedback en stuur acties naar de juiste teams.

MEER INFORMATIE OVER AUTOMATISCHE ACTIES

Onderzoeksdiensten

Benut uw onderzoek maximaal

Ontdek diepere en meer gerichte gegevens met de onderzoeksdiensten van Qualtrics en ons netwerk van partners. Opgeleide onderzoeksexperts helpen u kosten en tijd te besparen, terwijl u dankzij flexibele serviceopties kunt kiezen hoe veel (of weinig) ondersteuning u wilt.

Meer informatie

  • PROGRAMMA- EN PROJECTMANAGERS
  • TECHNOLOGIECONSULTANTS
  • ONDERZOEKSEXPERTS
  • GEAVANCEERDE ANALYSESPECIALISTEN
  • XM-WETENSCHAPPERS
  • vakexperts

Geliefd bij analisten. Gegeerd door klanten.



XM-oplossingen

Kant-en-klare projecten. Elke fase van
de levenscyclus van het product

Bekijk XM-oplossingen (EN)

Geef iedereen de tools die ze nodig hebben om superieure producten te leveren, met kant-en-klare oplossingen voor alles, van concepttesten tot prijsstudies.

Klaar om uw product
ervaring naar het volgende niveau te tillen?

Wat is Product-ervaring?

Het ontwikkelen van producten die mensen gebruiken, waar ze van houden en waar ze over praten, is het hoogtepunt van productervaring. Dat is de reden waarom bedrijven hun productontwikkeling en levenscyclusbeheer onder de loep moeten nemen: of u nu een product helemaal van nul ontwikkelt of een bestaand product verbetert, luisteren naar klanten kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking.

Meer informatie (EN)