Ga naar hoofdinhoud

DESIGN XM

Software om baanbrekende ervaringen te ontwerpen

Ontwerp en lever de producten, diensten, culturen en merken die klanten en werknemers willen. DesignXM is de software die door 's werelds meest geliefde merken wordt gebruikt om baanbrekende nieuwe producten te creëren, het serviceaanbod bij te werken, zich aan te passen aan de nieuwe werkwereld en merkervaringen te creëren die loyaliteit en groei stimuleren.

Bied geweldige ervaringen die bekoren … en verstoren

DesignXM stelt de behoeften van klanten en werknemers centraal in het ontwerpproces van ervaringen, met krachtige research, tests en optimalisatie voor elke ervaring.

Qualtrics DesignXM

Customer Experience-ontwerp

Ontdek de producten, diensten en ervaringen die uw klanten willen

 • Identificeer onvervulde klantbehoeften en ontwerp nieuwe ervaringen waar ze dol op zullen zijn
 • Test nieuwe ervaringen op het terrein om hun impact te meten voor u ze lanceert
 • Zet klantinzichten centraal in nieuwe voorstellen, aanbiedingen, programma's en diensten
Qualtrics DesignXM

Employee Experience-ontwerp

Anticipeer op de veranderende dynamiek van de werkplek met ervaringen die zijn ontworpen op de behoeften van uw medewerkers

 • Identificeer opkomende trends in uw personeelsbestand en ontdek hiaten in de werknemerservaring
 • Ontwerp nieuwe ervaringen, van secundaire arbeidsvoorwaarden tot programma's voor erkenning en beloning om het beste talent aan te trekken en te behouden
 • Geef prioriteit aan investeringen in uw medewerkers met krachtige modellen die de impact van elk voorgesteld werknemersprogramma meten
Qualtrics DesignXM

Product Experience-ontwerp

Ontdek onvervulde behoeften en ontwerp baanbrekende producten met end-to-endervaringen, van concept tot introductie op de markt

 • Lanceer vol vertrouwen nieuwe producten met baanbrekende inzichten in elke fase van de productlevenscyclus
 • Perfectioneer alles, van functieselectie tot consumentenprijzen, om het succes op de lanceringsdag te maximaliseren
 • Voorspel prestaties in de markt met krachtige analyses die de impact van uw acties in elke fase modelleren
Qualtrics DesignXM

Brand Experience-ontwerp

Stimuleer merkloyaliteit met nieuwe, disruptieve ervaringen die positief verrassen

 • Ontdek nieuwe trends in uw branche en speel met de juiste ervaringen in op groeimogelijkheden
 • Blijf veranderingen in uw concurrentielandschap voor en reageer snel op nieuwe uitdagers
 • Test nieuwe campagnes en communicatie om hun impact op uw merk te maximaliseren

Ervaring van wereldklasse,
mogelijk gemaakt door toonaangevende research


MARKTSEGMENTATIE

Volg consumentengedrag in unieke segmenten en onderneem specifieke acties op basis van de waarde die aan elk klanttype verbonden is.

MEER INFORMATIE

PRODUCTONTWIKKELING EN PRIJSSTELLING

Verzamel feedback van klanten over nieuwe producten en diensten, in een vroeg stadium en tijdens de hele ontwikkelingscyclus, zodat u tijd en geld bespaart.

MEER INFORMATIE

CONCURRERENDE BENCHMARKING

Plaats alles in perspectief door te ontdekken waar u staat in vergelijking met uw concurrenten. Benut belangrijke onderscheidende kenmerken van uw bedrijf optimaal en ontdek tekortkomingen in uw producten en diensten.

MEER INFORMATIE (EN)

SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN

Stel arbeidsvoorwaardenpakketten samen die steeds de beste in hun sector zijn, ongeacht hoe uw personeelsbestand evolueert. Met geautomatiseerde analyses en realtime rapportage kunt u pakketten ontwerpen die de beste mensen nu en in de toekomst aantrekken en behouden.

MEER INFORMATIE

KOOPGEDRAG

Leer uw klanten beter begrijpen en krijg niet alleen antwoord op de vraag 'wie koopt er?' maar ook op de vraag 'waarom kopen ze?'. Onderzoek de gedragingen die koopbeslissingen beïnvloeden.

MEER INFORMATIE (EN)

MARKTTRENDS

Hoe ontwikkelt uw branche zich? Volg branche- en markttrends en verzamel inzichten om te zorgen dat uw onderneming aan kop blijft.

MEER INFORMATIE (EN)

CONJOINT-ANALYSE

Ontdek hoeveel waarde klanten hechten aan de unieke kenmerken van uw producten en diensten. Optimaliseer de customer experience zonder uw budget te overschrijden.

MEER INFORMATIE

A/B-TESTS EN EXPERIMENTEN

Ga van 'wij denken' naar 'wij weten' en neem beslissingen op basis van harde gegevens met behulp van A/B-tests voor elk onderzoeksegment. Test vragen, producten, ervaringen of kenmerken om het effect van een verandering goed te begrijpen.

MEER INFORMATIE

PANELBEHEER

Gebruik e-maillijsten, websitebezoekers, leden van uw socialemediagroepen en anderen om uw eigen onderzoekpanels samen te stellen. Een paraat en bereidwillig panel verhoogt de responspercentages en verkort de uitvoertijden voor elk onderzoek dat u verricht.

MEER INFORMATIE

ADVERTENTIETESTS

Hoe beïnvloedt de inhoud van advertenties de manier waarop mensen naar uw merk kijken en/of hoe bevorderen ze de verkoop? Beantwoord deze en andere vragen door middel van uitgebreide advertentietests onder belangrijke klantsegmenten, online en rechtstreeks.

MEER INFORMATIE

OPTIMALISATIE VAN UW CUSTOMER EXPERIENCE OP DESKTOP EN MOBIEL

Begrijp hoe klanten uw website gebruiken, zowel op desktop als mobiel, en voer verbeteringen door aan de hand van hun feedback.

MEER INFORMATIE

RESPONDENTEN OP VERZOEK

Koop toegang tot miljoenen respondenten om feedback te vragen aan de juiste mensen voor uw onderzoek. We kunnen uw project zelfs voor u uitvoeren, zodat u zeker uw doelen bereikt.

MEER INFORMATIE

XM-oplossingen

Projecten ontworpen door experts die zorgen voor doorbraken

MEER INFORMATIE(EN)
Geef iedereen de tools die ze nodig hebben om te bekoren en te verstoren in elke fase van het ontwerpproces voor ervaringen, van marktinzichten en behoefteanalyse tot concepttesten en prijsonderzoek. Kies uit meer dan 20 volledig geautomatiseerde, gerichte oplossingen die worden geleverd met vooraf ontworpen luisterinstrumenten, analyses en rapportage, zodat u snel aan de slag kunt.

QUALTRICS RESEARCH SERVICES

Laat uw onderzoek
harder voor u werken

Ontdek meer diepgaande en gerichte inzichten met XM Services. Getrainde onderzoeksexperts helpen u kosten en tijd te besparen, terwijl u dankzij flexibele serviceopties kunt kiezen hoeveel - of hoe weinig - ondersteuning u nodig heeft.

MEER INFORMATIE

Geliefd bij analisten. Gegeerd door klanten.Bied zelf ook baanbrekende ervaringen aan