Ga naar hoofdinhoud

Softwaretool voor conjoint-analyse

Optimaliseer producten en prijzen met voorspellende inzichten

Ontwikkel producten en diensten die populair zijn bij klanten, zonder te hoeven gissen. Of u nu een nieuw product lanceert of een arbeidsvoorwaardenpakket ontwikkelt: productoptimalisatie, mogelijk gemaakt door conjoint-analyse, configureert automatisch het product en de prijs die de grootste impact hebben op uw bedrijf.

  • Ontdek automatisch de optimale productconfiguratie en prijs voordat u het product lanceert
  • Stel vast welke ontwikkelingsgebieden prioriteit hebben voor de grootst mogelijke kans op succes
  • Met de intuïtieve simulator ontdekt u wat de gevolgen zijn als u productfuncties en prijzen zou wijzigen en kunt u uw producten zelfs vergelijken met die van uw concurrenten
  • Analyseer uw resultaten in een paar klikken voor krachtige, bruikbare inzichten

Neem betere beslissingen met Qualtrics en conjoint-analyses

Optimaliseer uw product in vier eenvoudige stappen

Wat voorheen weken of jaren werk kostte, is nu binnen een paar minuten klaar. U hebt geen diepgaande kennis van onderzoek nodig! Zet uw onderzoek in vier eenvoudige stappen op, bekijk en lanceer uw enquête en analyseer de resultaten in real time. Door optimalisatie komt u automatisch uit bij de ideale product- of serviceconfiguratie tegen de juiste prijs.

Stel uw product op de proef

De intuïtieve simulator toont automatisch de optimale productconfiguratie en prijsgevoeligheid. Creëer en vergelijk verschillende productconfiguraties onderling, vergelijk ze met de producten van concurrenten en bepaal de gevoeligheid voor prijs- en functiewijzigingen. U kunt zelfs de Qualtrics-tools voor segmentatie op maat gebruiken om inzicht te krijgen in specifieke segmentattitudes ten opzichte van verschillende productconfiguraties.

Wel alle geavanceerde mogelijkheden. Geen enkele complexiteit.

Met Optimalisatie wordt alles voor u gedaan. U hoeft niet meer te leren hoe u attributen, variabelensets en verboden paren toevoegt en hoeft geen gecompliceerde hiërarchische Bayesiaanse schattingen meer te berekenen voor utility scores. Onze stapsgewijze handleiding maakt het gemakkelijk om productkenmerken toe te voegen en binnen enkele minuten een conjoint-project te starten. En met alle complexe statistieken die automatisch op de achtergrond worden uitgevoerd om de perfecte productconfiguratie en prijs voor u te produceren, ontwikkelt u in een mum van tijd betere producten.

Best beoordeelde conjoint-analysesoftware

Het publiek heeft gesproken. Qualtrics is er trots op de pionier in experience management en een van de marktleiders voor enquêtesoftware te zijn volgens de nummer 1 onafhankelijke softwarebeoordelingssite.

Lees onpartijdige beoordelingen van echte klanten en vergelijk zelf.

Capterra CoreXM-recensies en Top 20 Award 2019

Wat is een conjoint-analyse?

Conjoint-analyse is een populaire benadering van marktonderzoek, bedoeld om de waarde te meten die klanten verbinden aan individuele functies en functiepakketten van een product. Bij conjoint-analyse worden levensechte scenario’s en statistische technieken gecombineerd met het modelleren van daadwerkelijke marktbeslissingen. Conjoint-analyse wordt veel gebruikt voor producttests en arbeidsvoorwaardenpakketten. Conjoint-enquêtes tonen respondenten een reeks pakketten met verschillende functievariabelen om beter te begrijpen welke functies een rol spelen bij de beslissing om te kopen.

Meer informatie over conjoint-analyse (EN)