Ga naar hoofdinhoud

XM-DIENSTEN

Benut de volledige kracht van experience management

Zorg voor doorbraken over uw gehele organisatie met onze diensten en advies van wereldklasse. Van het ontwerpen van uw XM-programma tot het uitbreiden ervan, het opleiden van uw teams en het bieden van voortdurende ondersteuning, het is allemaal ontworpen om u te helpen uw ROI te maximaliseren.

De grootste merken ter wereld helpen doorbraken te ervaren


+

95%

tevredenheid met
dienstverlening

+

96%

tevredenheid met
ondersteuning

+

Meer dan 700

dienstverleners in het
Qualtrics Partner Network

INGEBRUIKNAME VAN XM

Krijg het volledige bedrijf aan boord

De meest succesvolle bedrijven verweven XM als het ware in de structuur van de organisatie. Laat ons u helpen de boodschap te verspreiden, uw werknemers bij te scholen en uw XM-programma verder te ontwikkelen.

XM-EXPERTISE

Sneller doorbraken behalen

Breng uw belanghebbenden op een lijn en breid uw programma sneller uit dankzij de inbreng van onze experts. Samen met u ontwikkelen we stappenplannen, ROI-modellen, bedrijfsmodellen en workshops om u te helpen het hele bedrijf aan boord te krijgen.

KLANTENSUCCES

Uw succes is ons succes

Uw team voor klantensucces staat voor u klaar terwijl uw XM-programma groeit. Het team helpt nieuwe manieren aan te reiken om uw programma te laten groeien, ROI te behalen en het beste uit het Experience Management Platform™ te halen.

OPLEIDING EN CERTIFICERING

Beheers XM op elk niveau

Geef uw teams bijscholing met training op aanvraag en in levende lijve voor elk aspect van XM. Kom dichter in de buurt van XM-certificering, van het onder de knie krijgen van de basisprincipes van het Experience Management Platform tot het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in elk van de vier kernervaringen.

Ontdek cursussen (EN)

FULL-SERVICE SUPPORT

We staan 24/7 voor u klaar

Dag en nacht kunt u XM-experts spreken, online, telefonisch of via de Qualtrics-community.

Toegang tot ondersteuning (EN)

Onze benadering van experience management


Evalueren

We beoordelen waar u zich bevindt en zetten de visie voor uw XM-programma uiteen samen met de belangrijkste belanghebbenden in de organisatie

Beoordelen

Door samen te werken om de doelstellingen en belangrijkste resultaten voor uw programma vast te stellen, ontwerpen we een stappenplan om dit doel te bereiken

Leveren

Onze experts configureren het programma, integreren het met uw bestaande technologieën en trainen teams in de hele organisatie

Evolueren

We werken met u samen om uw programma te doen evolueren door nieuwe contactmomenten en trajecten toe te voegen en uw XM-transformatie uit te breiden over de gehele organisatie

Advies- en consultancydiensten

We begeleiden u tijdens uw
XM-traject

We helpen u de visie voor uw XM-programma uiteen te zetten, te beoordelen waar de implementatie zich bevindt en een stappenplan op te stellen om u te helpen het gebruik, de ingebruikname en de ROI te stimuleren.

Boek een consult (EN)

XM Institute


XM INSTITUTE

Het laatste woord in experience management

Het XM Institute is 's werelds grootste professionele gemeenschap met hulpbronnen voor doorlopend onderzoek, best practices, benchmarking en thought leadership op het gebied van experience management.

Ontdek het XM Institute (EN)

Technologie
diensten


De krachtigste XM-technologie. Ontworpen en geleverd door de besten in de branche.

DIENSTVERLENING

XM van wereldklasse, gebruiksklaar vanaf dag 1

Ons dienstverleningsteam baseert zich op uw programmablauwdrukken om een volledig geconfigureerd programma te leveren, inclusief eventuele integraties, aanpassingen of migraties.

TECHNISCH ACCOUNTBEHEER

Toegewezen programma-experts binnen handbereik

Stimuleer uw XM-programma met continue technische inzichten, expertise en innovatie, geleverd door uw toegewezen technische accountmanager.

Meer informatie (EN)

XM-oplossingen

Schaal XM-expertise in de hele organisatie

Geef iedereen de tools die ze nodig hebben met meer dan 40 kant-en-klare XM-projecten die zijn ontworpen door onze
experts en in de praktijk zijn getest door enkele van 's werelds grootste merken.

Meer informatie (EN)

Productondersteuning

Hulp nodig?

Krijg antwoorden van onze community van Qualtrics-gebruikers, bekijk videotrainingssessies en krijg toegang tot stapsgewijze handleidingen om u te helpen het beste uit XM Platform te halen.

Ga naar support (EN)

Voice iQ


QUALTRICS PARTNER NETWORK

Uw netwerk van meer dan 900 XM-consultants

Naast onze eigen service- en dienstverleningsteams heeft u dankzij het Qualtrics Partner Network (QPN) toegang tot het grootste netwerk van XM-experts ter wereld.

Dit zijn ervaringsexperts met diepgaande branchekennis, ervaring en inzichten. Al onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun unieke vaardigheid om u te helpen het meeste uit uw XM-programma te halen.

Meer informatie (EN)

Marktonderzoeks-diensten



PROGRAMMABEHEER

Uw project wordt van begin tot eind verzorgd

Laat ons team voor alles zorgen: van het ontwerpen van uw studie tot het uitvoeren van de analyses en het rapporteren over de inzichten.

Vraag een offerte (EN)

ONDERZOEKSOPZET

De basis voor uw doorbraakonderzoek

Vertel ons uw doelen. Onze onderzoeksexperts zullen u helpen bij het ontwerpen van de juiste studie om hoogwaardige, bruikbare gegevens te verkrijgen.

Vraag een offerte (EN)

STEEKPROEFBEHEER

Inzichten van meer dan 90 miljoen panelrespondenten

Steekproeven uit de algemene bevolking of de meest gespecialiseerde doelgroepen? Wij helpen u bij het vinden van de juiste respondenten voor uw onderzoek.

Vraag een offerte (EN)

VELDONDERSTEUNING

Studie klaar, gegevens klaar. Wij doen de rest.

Heeft u uw studie al ontworpen? Laat uw studie aan onze experts over met projectbeheer, verspreiding, incentives en meer om ervoor te zorgen dat u de gegevens krijgt die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft.

Vraag een offerte (EN)

Laten we aan uw traject beginnen