Ga naar hoofdinhoud

xFlow

Wijs eigenaars toe.
Automatiseer acties en routering. Laat nooit steken vallen.

Maak experience management onderdeel van het spiergeheugen van uw organisatie met xFlow, ons systeem voor geautomatiseerde acties dat de kracht van het XM-platform benut om actie in de gehele organisatie te stimuleren.

End-to-end XM-automatisering voor de
juiste acties, op het juiste moment

Bouw uw eigen
workflow

Met workflows zonder slepen en neerzetten van code vertelt u xFlow gewoon welke acties moeten worden ondernomen en wanneer. De rest wordt voor u gedaan. Bouw uw workflows binnen enkele minuten, met kant-en-klare integraties met al uw standaardsystemen en -processen. xFlow verweeft XM als het ware in de werking van uw organisatie, met oneindige maatwerkoplossingen en onmiddellijke implementatie.

Klantterugkoppeling op schaal

Actie ondernemen is niet langer een activiteit die zeer veel energie en middelen vereist. Met xFlow kunt u alles automatiseren, van het beheer van de klantenservice tot beloningen, aanbiedingen en nieuwe ervaringen. De aantallen zijn niet begrensd, dus u kan terugkoppelen naar miljoenen personen zonder een vinger uit te steken.

Kant-en-klare end-to-end XM-automatiseringen

Begin met het automatiseren van uw XM-programma vanaf de eerste dag met vakkundig opgestelde, kant-en-klare workflowsjablonen. Enkele van's werelds meest iconische merken hebben xFlow al uitgetest. U krijgt toegang tot een bibliotheek met geautomatiseerde acties om uw programma te schalen.

Het werkt volgens uw methode

xFlow kan worden geïntegreerd in uw bestaande technologieën, zodat u de systemen die al in uw organisatie aanwezig zijn kunt gebruiken en op elk niveau actie kunt ondernemen. Dankzij kant-en-klare integraties in alle systemen, van uw CRM en HRIS tot marketingautomatiseringssoftware en ticketsoftware, kan xFlow automatisch acties activeren in de systemen die uw teams al gebruiken.

Ontdek hoe xFlow werkt