Ga naar hoofdinhoud

Qualtrics-beveiliging en compliance

Ultieme gegevensbescherming

Maar liefst 80% van de bedrijven uit de Fortune 100 vertrouwen niet alleen op Qualtrics Experience Management Platform™ om baanbrekende inzichten te bieden die groei stimuleren, maar ook omdat het hen ongeëvenaarde bescherming biedt voor hun klant- en werknemersgegevens. Raadpleeg onze beleidslijnen inzake beveiliging, betrouwbaarheid en compliance en onze accreditaties om het met eigen ogen te zien.

Nr. 1 in beveiliging

ISO 27001-certificering

De erkende norm voor proactief risicobeheer, ISO 27001, waarborgt goede informatiebeveiligingspraktijken op het gebied van vermogensbeheer, toegangscontrole, cryptografie en netwerkbeveiliging.

Meer informatie

FedRAMP

De gouden standaard voor Amerikaanse federale veiligheidsnaleving en een vereiste voor alle SaaS-providers aan overheidsinstanties. Qualtrics is het enige platform voor experience management dat door FedRAMP is goedgekeurd – een vereiste voor overheidsinstanties.

Meer informatie

HITRUST

Qualtrics is de industriestandaard voor HIPAA-beveiligingsvereisten en is het enige platform voor experience management dat door Health Information Trust Alliance (HITRUST) is gecertificeerd.

Meer informatie

Platformbediening binnen handbereik

Verwerking van gevoelige gegevens

U kunt de verzameling van gevoelige gegevens of persoonlijk identificeerbare informatie (PII) gemakkelijk redigeren en/of beperken binnen uw organisatie.

AVG: gegevensverwijdering met een druk op de knop

Voldoe snel en gemakkelijk aan het AVG-recht op verwijderingsverzoeken. Verwijder persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in enquêtereacties, tickets en contacten, ongeacht de herkomst van de gegevens – allemaal met een druk op een knop.

Meer informatie

Uw gegevens, uw regels

U bepaalt welke gegevens u verzamelt, bewaart en verwijdert. Regelmatige gegevensback-ups om verloren gegevens gemakkelijk terug te halen en alle accounts zijn met een wachtwoord beveiligd, waarvan de complexiteit wordt gecontroleerd.

Eenmalige aanmelding

Maak gebruikersbeheer eenvoudig met authenticatie via eenmalige aanmelding.

Audits en logboekregistratie

Bewaak gebruikerslogboeken en accountactiviteit via het configuratiescherm en API’s

Meervoudige authenticatie

Houd uw gegevens veilig door uw gebruikers meervoudige authenticatie op te leggen.

Platformbeveiliging en gegevensbeheer

Security Operations Center (SOC)

Ons intern Security Operations Center bewaakt de vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en prestaties van uw gegevens met behulp van geavanceerde inbraakdetectiesystemen, prestatie- en gezondheidssystemen en correlatiesystemen voor beveiligingsgebeurtenissen.

Versleuteling van gegevens tijdens de overdracht ervan

Om gegevens te beschermen tegen aanvallen, afluisteren en sessiehijacking, versleutelen we alle gegevens tijdens de overdracht ervan met Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) en dwingen we HTTP Strict Transport Security (HSTS) af.

Information Security Management System (ISMS)

Ons Information Security Management System (ISMS) definieert de algehele beveiliging bij Qualtrics. Ons ISMS beschrijft de rollen en verantwoordelijkheden van al onze medewerkers om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van het platform te helpen beschermen.

Reactieplan voor incidenten

We beschikken over een grondig, gedocumenteerd plan om uw gegevens veilig te houden als er iets misgaat.

Altijd vertrouwelijk

Alle gegevens worden als zeer vertrouwelijk behandeld. Met ons bedrijfseigen, op goede industriepraktijken gebaseerde methoden beschermen we uw gegevens tegen onbevoegde gebruikers, zelfs binnen uw organisatie.

SOC 2-datacentercertificering

Met een onafhankelijke, up-to-date audit van datacenter-serviceproviders beschermen we uw gegevens met de nieuwste technologie en de beste controlemaatregelen.

Fysieke beveiligingsmaatregelen

Uw essentiële gegevens zijn altijd voor u beschikbaar. De perimeterverdediging en geavanceerde firewallsystemen worden allemaal 24/7 bewaakt door toegewezen beveiligingsexperts. Met snelle failover-punten, redundante hardware en nachtelijk versleutelde back-ups waarborgen we dat uw essentiële gegevens altijd voor u beschikbaar zijn.

Beleid inzake het melden van kwetsbaarheden

We waarderen de gemeenschap van beveiligingsonderzoekers. Als u denkt dat u een kwetsbaarheid hebt gevonden, raadpleeg dan ons kwetsbaarheidsprogramma voor informatie over hoe u melding moet doen.

Meer informatie

Gegevensisolatie

Wij zijn het enige bedrijf in experience management dat een extra niveau van bescherming biedt door een extra versleutelingslaag toe te passen waarbij u uw eigen sleutel kan meebrengen.