Ga naar hoofdinhoud

Online enquêtesoftware

Onze software maakt elk jaar meer dan 1 miljard enquêtes mogelijk

gratis account

Meer dan 13.000 merken en 99 van de 100 beste
business schools gebruiken Qualtrics


Krijg antwoorden op uw belangrijkste vragen over markten, merken, klanten en producten met enquêtesoftware die alles aankan, van eenvoudige vragenlijsten tot gedetailleerde onderzoeksprojecten voor 's werelds grootste merken. Stel uw enquête op met onze intuïtieve enquêtetool met slepen en neerzetten, krachtige logica, meer dan 100 soorten vragen en vooraf opgestelde enquêtesjablonen (EN).

  • Bereik respondenten waar ze ook zijn met enquêtes op mobiele apparaten, apps, websites, chatbots en nog veel meer
  • Creëer en test enquêtes in real time en werk moeiteloos samen
  • Ontdek nieuwe inzichten met voorspellende informatie en krachtige ingebouwde statistische analyses
  • Lanceer uw enquête in alle vertrouwen en verbeter de kwaliteit ervan met ExpertReview (EN), mogelijk gemaakt door iQ
  • Integreer uw enquêtes (EN) in uw bestaande systemen, zoals Zendesk (EN)Marketo (EN)Adobe (EN) en nog veel meer

De meest geavanceerde enquêtesoftwaretool is ook het gemakkelijkst te gebruiken


Eenvoudig slepen en neerzetten voor de meest geavanceerde enquêtes

Kies uit meer dan 100 soorten vragen en gebruik geavanceerde logica, vertakking, quota’s, API-integraties in Zendesk en e-mailtriggers om uw project te ontwikkelen en op te starten. Alles gebeurt in een intuïtieve software-interface met slepen en neerzetten, waardoor zelfs de meest geavanceerde enquêtes gemakkelijk kunnen worden gemaakt, gelanceerd en geanalyseerd.

Volledig vertrouwen in elke beslissing

Neem betere beslissingen met realtime inzichten en rapporten die u binnen enkele seconden kunt delen. Kies uit meer dan 30 verschillende soorten grafieken, deel rapporten online of exporteer enquêtegegevens in populaire programma-indelingen en programma’s zoals Word, PowerPoint, PDF, CSV en SPSS.

Ingebouwde intelligentie bij elk type onderzoek

ExpertReview analyseert elke vraag in real time en biedt gepersonaliseerde aanbevelingen voor het ontwerpen van enquêtes om de responspercentages te verhogen en gegevens van betere kwaliteit te krijgen. De tool, gebaseerd op iQ, past kunstmatige intelligentie en door promovendi ontwikkelde best practices toe, zodat u helemaal zeker bent van uw zaak voordat u begint. En wanneer de resultaten binnenkomen, gebruikt iQ gedetailleerde statistische en tekstanalyse om direct tot de inzichten te komen die u nodig hebt – alles in slechts enkele klikken.

Maak vandaag al uw eerste gratis enquête

Gratis account

Antwoorden en inzichten van de mensen in uw doelgroep, waar ze ook zijn

Waar u ook gegevens wilt verzamelen, onze enquêtesoftware-oplossing kan u helpen. Van een eenvoudige enquêtekoppeling die u overal kunt plakken tot geavanceerde integraties met CRM of tekstberichten (sms) en offline enquêtes: wij helpen u om uw respondenten op alle mogelijke manieren te bereiken, waar ze ook zijn.

Bereik de juiste klanten met de juiste boodschap

Personaliseer uw website-enquêtes en intercepts met meer dan 20 verschillende targetingvariabelen, van geolocatie tot klantsegmenten en websitegedrag. Dit houdt in dat u advertenties op maat kunt tonen om de conversie te bevorderen en de juiste feedback kunt verzamelen van de juiste doelgroepen, in elke fase van de online reis. Programmeren of IT-ondersteuning zijn niet nodig. Stel simpelweg uw variabelen in, upload uw creatief en start met het personaliseren van uw digitale experience (EN)​.

Het enige enquêteplatform dat u ooit nodig zult hebben

Van eenvoudige eenmalige enquêtes tot geavanceerde wereldwijde oplossingen voor experience management: Qualtrics groeit mee met uw ambities. Ons enquêteplatform ondersteunt alles van marktonderzoeksprojecten tot customer experience, producttesten, employee experience en projecten voor merkanalyse. Onze enquêtesoftware geniet het vertrouwen van meer dan 11.000 bedrijven en instellingen over de hele wereld, waaronder meer dan 80% van de Fortune 100, en helpt hen de vier belangrijkste experiences van bedrijven te optimaliseren: klantenwerknemersproducten en merken.

Beveiliging van enquêtegegevens op bedrijfsniveau

Al uw gegevens zijn veilig dankzij beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau, waaronder gegevensversleuteling, redundantie, continue netwerkbewaking, Single Sign On (SSO) en nog veel meer. Onze software voldoet aan de voorschriften voor datasoevereiniteit van de VS, Canada, APAC en de EU en wordt door iedereen vertrouwd, van multinationale banken tot overheidsdepartementen.

We zijn ISO 27001-gecertificeerd (EN) en FedRAMP-geautoriseerd (EN) – dat is de ‘gouden standaard’ voor veiligheidscertificering die de Amerikaanse overheid gebruikt voor SaaS-providers. U kunt er dus op vertrouwen dat uw gegevens in goede handen zijn.

Krijg volledige controle over uw enquêtes met programmering op maat

Met de API-aanroepen van Qualtrics kunt u uw eigen code op maat gebruiken om het creëren en lanceren van enquêtes te automatiseren zonder ooit de enquête-editor te hoeven aanraken. De aangepaste programmering van Qualtrics biedt gevorderde onderzoekers volledige flexibiliteit op codeniveau, zodat ze op topsnelheid kunnen werken. Wanneer u enquêtes maakt op basis van code, hebt u volledige controle over de logica, het soort vragen, de ingesloten gegevens, multimedia en alle andere aspecten van uw onderzoek. U hoeft geen nieuwe taal te leren om in Qualtrics te programmeren. Met onze API’s kunt u coderen in tientallen gangbare programmeertalen, waaronder Python, Java, Node JS en meer.

Wat is enquêtesoftware?

Enquêtesoftware is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om online enquêtes te ontwerpen, verzenden en analyseren. Het is de belangrijkste methode om op grote schaal feedback te verzamelen, in de vorm van een eenvoudige vragenlijst of een gedetailleerd onderzoek, bijvoorbeeld feedback van klanten of werknemers als onderdeel van een gestructureerd experience management-programma.

Cloudgebaseerde enquêtetechnologie heeft een revolutie veroorzaakt vanwege de mogelijkheid tot het snel verzamelen van gegevens van een groot aantal respondenten, dankzij de automatische verzending van enquêtes via verschillende kanalen, van websites en mobiel tot apps, e-mail en zelfs chatbots.

Qualtrics-enquêtesoftware werd in 2002 gelanceerd als methode waarmee academici geavanceerd onderzoek konden verrichten dat voorheen niet mogelijk was met online enquêtetools in verband met de complexiteit van academisch onderzoek. Deze nieuwe software bracht geavanceerde enquêtefuncties en -analyses op de markt die onderzoekers voorheen weken of zelfs maanden werk zouden hebben gekost, en automatiseerde ze. De interface voor slepen en neerzetten maakte de tool gebruiksvriendelijk.

Tegenwoordig worden onze enquêtetools door meer dan 11.000 merken over de hele wereld gebruikt voor alles van eenmalige marktonderzoeksprojecten tot complete experience management-programma’s.

meer informatie over enquêtes (EN)