Ga naar hoofdinhoud

QUALTRICS VOOR PRODUCTBEHEER

Ontwikkel fantastische
producten die populair
zijn bij klanten

"Verkeerde beslissingen kunnen miljoenen kosten. Qualtrics
helpt ons om het goed te doen." - Procter & Gamble

Blijf de concurrentie een stap voor door productfeedback te gebruiken bij elke beslissing. Qualtrics maakt het eenvoudig om markttrends te analyseren, concurrenten in de gaten te houden, productfuncties te prioriteren en inzichten te verwerken in een datagestuurde productstrategie.

Waar kan Qualtrics mee helpen?

 • Ontwikkelen van een winnende, datagestuurde productstrategie en visie
 • Registreren van feedback van klanten en gebruikers
 • Prioriteren van productfuncties
 • Opstellen van rendabele en concurrerende productroadmaps

Herkennen van niet-vervulde behoeften van de markt en ontdekken van productkansen


Realtime productfeedback
Markten ontwikkelen zich snel. Opstellen, verzenden en analyseren zou geen maanden of zelfs maar weken moeten duren. Vertraagde gegevens zijn nutteloos, dus met Qualtrics kunt u uw feedback binnen enkele minuten na ontvangst al analyseren en delen.

Automatische prioritering van productkenmerken
Besteed minder tijd aan het programmeren van regressievariabelen en meer tijd aan innovatie. De ‘predictive intelligence’-technologie van Qualtrics maakt vervelend handmatig analysewerk overbodig en helpt u de belangrijkste productvoordelen te bepalen en prioriteren. Automatisch.

Eenvoudige drag-and-drop-interface
Onze drag-and-drop-interface is net zo gebruiksvriendelijk als uw dagelijkse e-mailprogramma en vereist geen programmeerwerk. U kunt dus altijd direct aan de slag, vooral als u de hulp van ons bekroonde ondersteuningsteam inroept.

Eén platform met eindeloos veel toepassingen


Qualtrics helpt teams bij het ontdekken van nieuwe kansen die op de markt verschijnen, het testen van mogelijke oplossingen en prijzen onder hun gebruikers, het prioriteren en ontwerpen van functies die klanten in verrukking brengen, het meten van de gebruikerservaring en het voorspellen van de marktacceptatie en het gebruik. En dat alles op één platform.

Prioritering van functies
Beheers uw productroadmap met functies die zijn gevalideerd door actuele feedback van klanten.

MEER INFORMATIE

Segmentatie en positionering
Bepaal uw doelsegmenten op basis van demografie, psychografie of gebruik. Beheer gemakkelijk uw eigen panels en ontdek hoe elke groep reageert op producten en boodschappen.

MEER INFORMATIE

Concepttests
Investeer verstandig. Evalueer de reactie van de consument voordat u een nieuw aanbod ontwikkelt. Prioriteer productspecificaties en voer realtime tests uit tijdens de uitvoering van uw project.

MEER INFORMATIE (EN)

Prijsonderzoek
Peil de vraag op de markt en test prijsbepalingsmethoden. Maak contact met klanten en prospects om de optimale prijs te bepalen voor het maximaliseren van uw winst, omzet of marktaandeel.

MEER INFORMATIE

Gebruikerservaring
Bepaal vroeg in de levenscyclus van een product het juiste ontwerp en de juiste ervaring. Gebruik echte klanten om digitale of fysieke taken te analyseren en om onmiddellijke feedback te vragen.

MEER INFORMATIE (EN)

Producttevredenheid en loyaliteit
Krijg meer inzicht in uw producten, meet de tevredenheid en het gebruik en ontdek manieren om de product experience te verbeteren.

MEER INFORMATIE

Met krachtige oplossingen voor alles, van concepttests tot onderzoek naar gebruikerservaringen en prijzen, biedt Qualtrics iedereen in uw organisatie zelfstandige toegang. Het gebruik blijft nooit beperkt tot opgeleide experts. Zorg dat uw producten kloppen, elke keer weer.

Het flexibele servicemodel van Qualtrics

We weten dat u soms iemand anders nodig hebt om een project te beheren, zodat u uw energie kunt besteden aan andere initiatieven. Op andere momenten hebt u flexibiliteit nodig om zelf de details te beheren. Met ons aanbod hebt u de vrijheid om onze services op elk moment tijdens het programma uit te breiden of te beperken.

Advies

 • XM-experts
 • XM Institute
 • Technische adviseurs

Leveren

 • Technische adviseurs
 • Solution architects
 • Program architects

Ondersteuning

 • Klantensucces
 • Qualtrics Support
 • Technisch accountmanager
 • Experience Basecamp

Maatwerk

 • Technische diensten

Verbetering van de productervaring voor meer dan 13.000 merken


Wij willen de nummer 1 zijn in elke categorie die we bedienen. De Montage is daar maar één voorbeeld van. Geen enkel ander inzichtplatform BIEDT MEER FLEXIBILITEIT, SNELHEID EN WAARDE dan Qualtrics.
Met een haarverzorgingsportfolio dat merken van drie miljard dollar bevat, kan zelfs een kleine aanpassing aan het ontwerp van een verpakking of een minimale verandering in een reclameboodschap een enorme impact op de verkoop hebben. P&G neemt deze zaken zeer serieus en TEST DE IMPACT VAN ELKE VERANDERING MET BEHULP VAN QUALTRICS voordat deze wordt geïmplementeerd.

Ontdek hoe Qualtrics uw productfeedbackervaring kan verbeteren