Ga naar hoofdinhoud

QUALTRICS VOOR KLANTENSERVICE

Ga van contact met klanten naar klantloyaliteit

Van kostenpost naar belangrijke factor voor uw customer experience: voeg al uw ervarings- en operationele gegevens samen op één platform en zorg voor baanbrekende ervaringen in uw klantencontactcentrum, die het verloop beperken en de klantloyaliteit versterken

Waar kan Qualtrics mee helpen?

 • Sneller oplossen van problemen van klanten om het verloop te beperken en de loyaliteit te versterken
 • In real time ervaringsgegevens verzamelen via live telefoongesprekken, chatbots, sms, IVR en nog veel meer
 • Belangrijke cijfers in real time delen met vertegenwoordigers, teamleiders en meer
 • Vaststellen van de verbeteringen die de grootste impact hebben op de ervaring EN uw bottom line

In een oogwenk van feedback
naar oplossing


Ga een stap verder dan post-call enquêtes
Luister naar uw klant op elk moment dat belangrijk is: inkomende en uitgaande oproepen, IVR, spraakgestuurde apparaten, mobiel, sms en chat. Bied de ondersteuning die uw klanten verwachten, ongeacht via welk kanaal ze willen communiceren.

Spoor problemen proactief op met
voorspellende analyse
Bied inzichten op maat voor zowel bestuurders als frontofficepersoneel. Concentreer u op specifieke gebieden om het klantenverloop aan te pakken, uw operationele efficiëntie te verhogen en vast te stellen welke coachingsmogelijkheden er zijn om de prestaties en productiviteit te verbeteren.

Onderneem grootschalige actie
Of u nu op micro- of macroniveau actie wilt ondernemen, wij staan voor u klaar. Stuur feedback van klanten automatisch naar het juiste team om de problemen van individuele klanten op te lossen. Of stel actieplannen op om bredere strategische initiatieven te lanceren.

Geef uw teams de touwtjes in handen met rolgebaseerde,
bruikbare inzichten


Verzamel nuttige inzichten door uw ervaringsgegevens (X-data) en operationele gegevens (O-data) samen te brengen op één platform. Uw teams krijgen alles te zien, via alle kanalen, zodat ze tekortkomingen en trends kunnen herkennen en weten wat ze moeten doen om de ervaring EN uw bottom line te verbeteren.

Compleet overzicht van elk
belangrijk moment


Krijg een ongekend inzicht in de volledige ervaring van uw klanten. Met een holistisch beeld van elk contactmoment, met inbegrip van transacties, uitnodigingen en feedback, maakt Qualtrics het gemakkelijk om inzichten te meten en aan elkaar te koppelen tijdens de hele lifecycle. Zo kunt u uw klanten aangenaam verrassen met gepersonaliseerde ervaringen.

Eindeloze mogelijkheden voor
klantenservice


Stem van de klant
Luister naar de stem van uw klanten via verscheidene kanalen, op elk contactmoment tijdens de klantreis.

MEER INFORMATIE

Transactionele en relationele NPS
Met CSAT- en Qualtrics Bain-gecertificeerde NPS-vragen kunt u actuele en langetermijn-klanttevredenheidsfeedback samenvoegen.

MEER INFORMATIE

Coaching van werknemers
Ontdek kansen om uw medewerkers te coachen op basis van feedback van klanten. Ontwikkel coachingplannen die zijn ontworpen om uw teams meer vaardigheden bij te brengen, zodat u kunt voldoen aan de verwachtingen van klanten, de prestaties van uw personeel kunt verbeteren en het klantverloop kunt beperken.

MEER INFORMATIE

Analyse van uw klantencontactcentrum
Verbind uw operationele gegevens met uw ervaringsgegevens om de activiteiten van uw klantencontactcentrum en de productiviteit van uw werknemers te optimaliseren.

MEER INFORMATIE

Closed-loop-opvolging
Reageer snel op feedback van klanten en verander critici in promotors met een complete closed-loop-oplossing voor het sneller en effectiever oplossen van problemen.

MEER INFORMATIE

Actieplanning
Maak actieplannen waarmee u inzichten kunt omzetten in actie en werk aan de belangrijkste drijfveren voor klanttevredenheid en productiviteit van medewerkers. Wijs medewerkers en taakeigenaars aan, stel mijlpalen in en volg ze tot ze zijn gehaald.

Klantbehoud
Het verbeteren van uw klantbehoud is van cruciaal belang voor uw bedrijf. Qualtrics helpt u om gedrag van individuele klanten te voorspellen en actie te ondernemen voordat het te laat is.

MEER INFORMATIE (EN)

Spraakanalyse
Gebruik elk telefoontje om inzichten te krijgen en houd trending topics en de emoties en sentimenten van klanten bij om een goed beeld te krijgen van de ervaring van uw klanten.

MEER INFORMATIE

Tekstanalyse
Vaak zijn de meest bruikbare inzichten diep verborgen in de antwoorden op open vragen, maar het is onmogelijk om alle opmerkingen te lezen. Qualtrics Text iQ analyseert antwoorden op open vragen onmiddellijk en presenteert de informatie met behulp van gebruiksvriendelijke visuele dashboards.

MEER INFORMATIE

Digitale customer experience
Digitale kanalen zijn een cruciaal onderdeel van uw customer experience. Qualtrics helpt u bij het meten en optimaliseren van elk contactmoment op elk digitaal platform.

MEER INFORMATIE

Automatische meldingen op maat
Laat meldingen verzenden naar uw telefoon, uw inbox of programma’s van derden, zoals Slack, ZenDesk en nog veel meer. Breng de juiste mensen op de hoogte, op basis van hun functie en afdeling, met op AI gebaseerde slimme doorzending.

BEKIJK INTEGRATIES (EN)

Het platform waarop
meer dan 16.000 merken vertrouwen


Met Qualtrics Experience Management kunnen we problemen van klanten op elk contactmoment oplossen. Het is net alsof onze klanten naast ons zitten en ons voortdurend vertellen of we het goed doen.
We zijn niet alleen klantgericht geworden. Qualtrics XM heeft ons geholpen om beter te voorspellen wat klanten willen. Dit maakt onze klanten tevredener en loyaler.

Het flexibele servicemodel van Qualtrics

We weten dat u soms iemand anders nodig hebt om een project te beheren, zodat u uw energie kunt besteden aan andere initiatieven. Op andere momenten hebt u flexibiliteit nodig om zelf de details te beheren. Met ons aanbod hebt u de vrijheid om onze services op elk moment tijdens het programma uit te breiden of te beperken.

Advies

 • XM-experts
 • XM Institute
 • Technische adviseurs

Leveren

 • Technische adviseurs
 • Solution architects
 • Program architects

Ondersteuning

 • Klantensucces
 • Qualtrics Support
 • Technisch accountmanager
 • Experience Basecamp

Maatwerk

 • Technische diensten

Ontdek hoe Qualtrics uw klantenservice-ervaring kan verbeteren