Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT DETAILHANDEL

Transformeer uw winkelervaring

De meest succesvolle detailhandelaars ter wereld verkopen niet alleen producten. Ze trekken loyale klanten aan en leveren gepersonaliseerde ervaringen, aanbevelingen en diensten van wereldklasse via elk kanaal en op elk contactmoment, stuk voor stuk verzorgd door betrokken, gemotiveerde werknemers die hun klanten door en door kennen.

8 van de 10 grootste detailhandelaars ter wereld vertrouwen op Qualtrics

Ze creëren customer experiences, employee experiences en brand experiences die de toeloop, omzet (in totaal meer dan $ 800 miljard om precies te zijn), klikken, conversies en loyaliteit bevorderen.

Sluit u bij hen aan op het eerste Experience Management Platform™ ter wereld en start met het optimaliseren van de vier belangrijkste experiences van uw bedrijf dankzij realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen die bijdragen aan uw bottom line.

Qualtrics werkt samen met meer dan 450 detailhandelaars om hen te helpen de loyaliteit van klanten, omzet, klantaandeel, merkherkenning, werknemersbetrokkenheid, productiviteit en retentie te vergroten.

Qualtrics Customer XM™

Verras uw klanten op elk contactmoment, online en in de winkel


Monitor en optimaliseer de klanttevredenheid via meerdere kanalen en ontdek kansen om de loyaliteit van klanten, uw omzet en bezoekersaantallen te vergroten. U kunt de klantreis van begin tot eind volgen, met gedetailleerde inzichten in de belangrijkste redenen voor loyaliteit en uitgaven voor elk klantsegment.

4 voordelen van CustomerXM

  1. Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor uitgaven dankzij feedback na aankoop
  2. Bevorder de toeloop naar fysieke winkels met een diepgaand inzicht in wat klanten het belangrijkst vinden
  3. Verhoog het aantal online conversies met feedback op en analyses van het verlaten van winkelwagentjes
  4. Bouw een uitgebreide database op die inzicht biedt in elk belangrijk klantsegment en start met het aanbieden van gepersonaliseerde ervaringen

Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor uitgaven en conversie

Met diepgaande inzichten in de emoties en sentimenten die aan de basis van het gedrag van klanten liggen, weet u welke verbeteringen u moet doorvoeren om de uitgaven van klanten te verhogen en conversies te verbeteren.

Verander critici in promotors

Overbrug de kloof met ontevreden klanten op elk kanaal en los problemen snel en gemakkelijk op om de retentie te vergroten en loyaliteit te stimuleren.

Richt u op de juiste klantsegmenten

Dankzij een uniek inzicht in elk klantsegment kunt u uw omzet verhogen met gerichte aanbiedingen, promoties en beloningen, zowel online als in de winkel.

Meer informatie over Qualtrics Customer Experience™

Meer informatie
Qualtrics Employee XM™

Maak van elke werknemer een ambassadeur


Uw werknemers zijn het publieke gezicht van uw bedrijf. Versterk de betrokkenheid en motivatie van al uw werknemers, van winkelpersoneel tot de mensen in uw contactcentra en backoffice.

4 voordelen van EmployeeXM

  1. Luister naar de stem van elke werknemer, waar hij of zij ook werkt, via sms, in-app feedback en online
  2. Onderneem actie op lokaal niveau met inzichten op het niveau van de regio, de winkel en het team
  3. Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor betrokkenheid, productiviteit, retentie en meer voor elk werknemerssegment
  4. Ontdek welke impact verbeteringen in de employee experience hebben op uw klanten

Veel winkels. Eén platform

Schaal uw programma op naar meerdere winkels, landen en zelfs regio's met feedback van werknemers via sms, e-mail, online en nog veel meer.

Onderneem actie wanneer dat het belangrijkst is

Al uw werknemers, van winkelmanagers tot teamleiders, kunnen hun verbeteringen bijhouden om de mensen met wie zij elke dag samenwerken een betere ervaring te bieden.

Tevreden medewerkers. Tevreden klanten

Ontdek de impact van uw verbeteringen op klanten en houd bij welke impact deze hebben op de cijfers die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf.

Meer informatie over Qualtrics Employee Experience™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

De juiste producten tegen de juiste prijzen


Ontdek welke producten de verkoop zullen bevorderen. Bepaal uw perfecte prijspunt. Richt u op de juiste klantsegmenten. Alles via één platform.

4 voordelen van ProductXM

  1. Verzamel feedback van klanten en gebruik deze als basis voor elke productbeslissing
  2. Test nieuwe productlijnen met uw eigen panel van testklanten voordat u afspraken maakt met uw leveranciers
  3. Kies uw ideale klantsegmenten en houd bij hoe veranderingen in uw voorraad invloed hebben op de verkoop, de winst en meer
  4. Voer gecompliceerd UX-onderzoek uit en voer belangrijke verbeteringen door in uw apps en websites

Realtime feedback via elk kanaal

Benader uw klanten in de winkel, online, via e-mail, sms en nog veel meer om realtime feedback te krijgen over de zaken die belangrijk voor u zijn.

Gedetailleerde analyse. Minimale inspanning

Vind automatisch patronen in uw gegevens met gedetailleerde statistische en tekstanalyses die altijd op de achtergrond draaien om de inzichten te onthullen die u nodig hebt.

Grootschalig productonderzoek

Beheer uw eigen panel van producttesters met geautomatiseerde feedback, beloningen en contactbeheer. Daarnaast hebt u de mogelijkheid dit panel te integreren in uw bestaande loyaliteitsprogramma om uw onderzoek snel op te schalen.

Meer informatie over Qualtrics Product Experience™

Meer informatie
Qualtrics Brand XM™

Behoud en vergroot uw marktaandeel


Begrijp uw markt, klanten en concurrenten beter dan wie dan ook en ontdek kansen om uw merk te laten groeien. Met alle nodige tools, van klantsegmentatie tot het volgen van uw merk, hebt u alles in huis om de concurrentie steeds een stap voor te zijn.

4 voordelen van BrandXM

  1. Houd de brand awareness van uw merk bij, vergelijk deze met de concurrentie en spoor nieuwe uitdagers in uw markt vroeg op
  2. Test uw advertenties en promoties in de winkel en online voordat u ze lanceert
  3. Handel snel om te profiteren van groeimogelijkheden door inzichten onmiddellijk te delen met de hele organisatie

Complex merkonderzoek wordt eenvoudig

Ga aan de slag met kant-en-klare onderzoeken om uw merk in kaart te brengen of pas uw vragenreeks binnen enkele minuten aan om de variabelen te monitoren die voor u het belangrijkst zijn.

Volg uw prestaties over een langere periode

Zie uw gegevens visueel tot leven komen en vergelijk uw prestaties met die van de concurrentie. Deel uw gegevens onmiddellijk met de hele organisatie om iedereen toegang te geven tot de nieuwste inzichten.

Gedetailleerde analyses met een enkele klik

Verwerk antwoorden op open vragen tot bruikbare inzichten en voer gedetailleerde statistische analyses uit met één klik op de knop.

Meer informatie over Qualtrics Brand Experience™

Meer informatie