Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Geef uw experience op het gebied van financiële dienstverlening opnieuw vorm om duurzame, winstgevende relaties op te bouwen

In een sterk gereguleerde markt, waar de marges krap zijn en de productdifferentiatie beperkt is, draait alles om de ervaring van de klant. De meest iconische financiële dienstverleners ter wereld hebben hun succes niet alleen te danken aan wát ze doen, maar vooral ook aan hoe ze dat doen.

91 van de 100 bekendste financiële instellingen vertrouwen op Qualtrics

Ze creëren een uitzonderlijke customer experience, product experience, brand experience en employee experience om hun merk te laten groeien en hun klantloyaliteit en lifetime value te vergroten.
Sluit u bij hen aan op het eerste Experience Management Platform™ ter wereld en gebruik realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen om elk belangrijk moment te verbeteren.

We werken samen met wereldwijd toonaangevende banken, kredietcoöperaties, verzekeringsmaatschappijen, makelaars, financieel adviseurs en meer om hen te helpen uitzonderlijke ervaringen te bieden.

Qualtrics Customer XM™

Elke klantreis, elk kanaal. Geoptimaliseerd om de loyaliteit en lifetime value te bevorderen


Van customer onboarding tot upselling, accountbeheer en klachtenafhandeling: maak van elke interactie een kans om uw klantrelaties te versterken. Luister naar klanten ongeacht waar ze met u in contact treden, spoor tekortkomingen in uw experience op en onderneem automatisch actie om de experience te verbeteren. Met speciaal ontwikkelde producten voor elke reis en elk kanaal helpen we u de klanttevredenheid te verhogen en de loyaliteit, acquisitie en customer lifetime value te verbeteren.

4 voordelen van CustomerXM

  1. Ontdek tekortkomingen in uw experience via elk kanaal, waaronder websites, apps, in vestigingen en het contactcentrum
  2. Begrijp de belangrijkste redenen voor tevredenheid, loyaliteit en uitgaven
  3. Onderneem automatisch actie om tekortkomingen in uw experience en problemen van klanten op te lossen
  4. Begeleid frontofficepersoneel aan de hand van feedback van klanten met automatische aanbevelingen en verbeterpunten

Stop met analyseren. Begin met verbeteren

Verzamel direct inzichten en begin snel met verbeteren dankzij iQ, onze 'predictive intelligence engine' die kunstmatige intelligentie gebruikt om automatisch al het rekenwerk voor u te doen.

Ontdek wat van invloed is op uw belangrijkste cijfers

Bevorder de acceptatie en verbeter de tevredenheidscijfers voor al uw digitale kanalen met realtime experience-gegevens waarmee u inzicht krijgt in het 'waarom' achter uw belangrijkste cijfers.

Onderneem actie op elk niveau

Van frontofficeteams in de vestigingen en contactcentrumpersoneel tot medewerkers van het hoofdkantoor, iedereen in de organisatie kan zien welke maatregelen nodig zijn om de ervaring voor uw klanten te verbeteren.

Meer informatie over CustomerXM™

Meer informatie
Qualtrics Employee XM™

Werf, motiveer, ontwikkel en behoud de grootste talenten van de sector


Geef alle medewerkers in de organisatie de mogelijkheid om hun teams een betere ervaring te bieden. Luister naar elke stem in de organisatie en beveel op elk niveau automatisch maatregelen aan om de ervaring te verbeteren. Managers krijgen de inzichten die ze nodig hebben om verbeteringen door te voeren en hun teamleden te ontwikkelen, wat bijdraagt aan hun betrokkenheid en waardoor ook de ervaring van klanten beter wordt.

4 voordelen van EmployeeXM

  1. Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor betrokkenheid, productiviteit en meer
  2. Optimaliseer uw wervings-, integratie-, trainings- en exitprogramma's
  3. Stel alle managers van de organisatie in staat om hun teams een betere ervaring te bieden
  4. Krijg inzicht in het ROI van uw HR-initiatieven en ontdek hun impact op de belangrijkste operationele KPI's

Creëer een digitale open deur

Hoe groot uw organisatie ook is, u kunt naar elke werknemer luisteren met een digitale open deur die feedback automatiseert, deze op grote schaal verzamelt en de hiërarchie van uw organisatie begrijpt, zodat de juiste mensen de juiste informatie krijgen.

Zorg dat uw personeel achter uw belangrijkste prioriteiten staat

Wat uw doelen ook zijn, van diversiteit en inclusie tot het heroriënteren van uw organisatie op de klant, u kunt uw voortgang volgen en acties ondernemen die een winnende cultuur opleveren.

Statistieken van wereldklasse. Geen graad in statistiek nodig

Ontdek diep in uw gegevens verborgen inzichten met iQ, onze 'predictive intelligence engine' die al het harde werk en de ingewikkelde berekeningen voor u doet.

Meer informatie over EmployeeXM™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

Producten en pakketten die zijn afgestemd op uw klanten


Krijg inzicht in wat de producttevredenheid bevordert en ontdek kansen om nieuwe pakketten en producten te lanceren die uw doelgroep zullen aanspreken. U ziet welke functies populair zijn bij klanten, hoeveel ze bereid zijn te betalen en waarmee u zich kunt onderscheiden in een concurrerende markt.

4 voordelen van ProductXM

  1. Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor productsucces en ontdek hiaten in de markt die u kunt opvullen met nieuwe producten en diensten
  2. Lanceer nieuwe diensten en pakketten vol vertrouwen
  3. Zie in één oogopslag welke gevolgen productwijzigingen hebben voor uw bottom line
  4. Weet voor welke diensten klanten bereid zijn te betalen en hoeveel ze bereid zijn te betalen

Perfecte productpakketten. Direct te gebruiken

Ontdek perfecte combinaties van producten, diensten en beloningen om crossselling te maximaliseren met onze intuïtieve productoptimalisatietools. U ziet hoe potentiële veranderingen in uw productassortiment alles beïnvloeden, van verkoop tot loyaliteit van klanten, waardoor u het vertrouwen krijgt om nieuwe producten en diensten te lanceren die favoriet zullen zijn bij uw klanten.

Begrijp uw markt van binnenuit

Krijg een compleet beeld van uw potentiële klanten met door experts ontworpen marktsegmentatieonderzoeken. U ontdekt wat verschillende doelgroepen het belangrijkst vinden en ziet in één oogopslag de beste kansen voor groei.

Digitale producten en diensten die zijn afgestemd op de klant

Win de strijd om digitale heerschappij door feedback van klanten en gebruikerstests een centrale rol te geven in uw digitale producten. U ontdekt wat klanten het belangrijkst vinden, wat goed werkt en welke verbeteringen de meeste impact hebben op alles van tevredenheid tot gebruiksfrequentie.

Meer informatie over ProductXM™

Meer informatie

Door experts ontworpen product experience-oplossingen

Qualtrics Brand XM™

Bouw vertrouwen op en versterk uw merk


Monitor de gezondheid van uw merk in real time met een uitgebreide merkanalyse, advertentietests en klantsegmentatie. Krijg een realtime beeld van uw positie op de markt, zodat u een ontwrichter wordt in plaats van zelf te worden ontwricht.

4 voordelen van BrandXM

  1. Start vol vertrouwen nieuwe advertentiecampagnes dankzij advertentietests
  2. Houd al uw stakeholders op de hoogte van uw merkstatistieken met realtime gegevens en automatische rapportage
  3. Ga snel aan de slag dankzij kant-en-klare sjablonen, ontworpen door experts op het gebied van financiële dienstverlening
  4. Ontdek hoe uw merk op verschillende kanalen wordt gezien en wat u moet doen om verbetering te realiseren

Prioriteer uw marketinguitgaven

Driver iQ heeft een ingebouwde analysefunctie die u helpt te investeren in de gebieden die de grootste impact hebben op uw groei.

Expertise met een druk op de knop

Van een enquête voor het testen van advertenties tot een merkanalyse en een segmentatieonderzoek: u krijgt toegang tot een bibliotheek met vooraf ontwikkelde projecten, zodat u brand experience-programma's van wereldklasse kunt opstarten zonder enige expertise of eerdere ervaring.

Verbind alles

Verzamel uw operationele gegevens via platforms zoals Salesforce, Marketo en nog veel meer. Met open API's in operationele-gegevenssystemen kunt u de impact van uw merkstrategie op de kern-KPI's van de organisatie zien.

Meer informatie over BrandXM™

Meer informatie