Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT REIZEN EN HORECA

Bied uw klanten reiservaringen van wereldklasse

Als het om reizen gaat, draait alles om ervaringen. Gebruik realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen om tekortkomingen in de ervaringen van klanten en werknemers te verhelpen en baanbrekende resultaten te leveren die levenslange loyaliteit creëren.

Maak uw gasten tot fans en uw werknemers tot ambassadeurs

De beste vakanties zijn de optelsom van vele onderdelen, van het vinden van een bestemming en het boeken van een pakketreis tot de ervaring bij aankomst. Elk moment is een kans om te verrassen en levenslange loyaliteit op te bouwen, zodat reizigers keer op keer terugkomen.
Sluit u aan bij de beste reisorganisaties op het eerste Experience Management Platform™ ter wereld en gebruik realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen om tekortkomingen in de ervaring te verhelpen en baanbrekende resultaten te leveren.

We werken samen met wereldwijd toonaangevende reisorganisaties om ervaringen van wereldklasse vast te stellen, te ontwikkelen en te optimaliseren op de momenten waarop dat het belangrijkst is.

Qualtrics Customer XM™

Creëer vakantie-ervaringen die uw klanten (steeds weer) opnieuw willen beleven


In de reisbranche zijn reputatie en recensies van klanten alles. Met een klik op de knop kunnen reizigers miljoenen opties vergelijken en lezen hoe uw gasten hun ervaring zelf beschrijven.

Uw gasten worden uw krachtigste marketingtool met CustomerXM™. Verzamel feedback op elk contactmoment en ontdek welke stappen u moet nemen om het aantal conversies, de tevredenheid, de merkverdediging, uw uitgaven en nog veel meer te verbeteren.

4 voordelen van CustomerXM

 1. Houd tevredenheidsenquêtes vóór en na de reis om te peilen hoe gasten hun ervaring beoordelen
 2. Toon gerichte aanbiedingen op uw website om boekingen te stimuleren en te profiteren van reistrends
 3. Krijg inzicht in het gedrag van klanten om het probleem van verlaten winkelwagentjes op te lossen en boekingen te optimaliseren
 4. Pak direct de belangrijkste problemen aan met dynamische, rolgebaseerde dashboards

Perfecte pakketten. Direct te gebruiken

Onze vooraf gebouwde, kant-en-klare XM-oplossingen brengen operationele en ervaringsgegevens samen, zodat u begrijpt waarom dingen gebeuren en wat u vervolgens moet doen.

Ingebouwde expertise

Ontspan en leun achterover in de wetenschap dat uw CX-programma vakkundig is ontworpen, beproefd en getest door een aantal van 's werelds meest succesvolle organisaties.

Verras klanten in elke fase van hun reis

Rolgebaseerde dashboards, intuïtieve interfaces en tools voor actieplanning houden alle contactmomenten bij, zodat u klanten kunt verrassen op elk moment dat belangrijk is – wat weer gunstig is voor uw klantloyaliteit, acquisitie en omzet.

Meer informatie over CustomerXM™

Meer informatie

Vooraf samengestelde ervaringsprogramma's voor reizen en horeca

Qualtrics Employee XM™

Stel uw werknemers in staat om impact te maken op uw bedrijf


Uw werknemers hebben de verantwoordelijkheid om de vakantiedromen van uw klanten waar te maken, die vrijwel elk aspect van hun verblijf omvatten. Recensies van klanten zijn in wezen een beoordeling van uw vermogen om een enthousiast en betrokken personeelsbestand op te bouwen en te motiveren.

Met Qualtrics Employee XM™ kunt u elke employee experience verbeteren die impact heeft op uw bottom line en ervoor zorgen dat het hele personeelsbestand kan bijdragen aan uw succes.

4 voordelen van EmployeeXM

 1. Verhoog de productiviteit van werknemers door in real time te handelen op basis van inzichten uit enquêtes voorafgaand aan de indienstneming, bij vertrek en ad-hoc-enquêtes
 2. Stimuleer de ontwikkeling van uw personeel door middel van 360°-beoordelingen en rolgebaseerde dashboards
 3. Krijg inzicht in het ROI van uw HR-initiatieven en ontdek hun impact op de belangrijkste operationele KPI's
 4. Optimaliseer trainings-, integratie-, wervings- en exitprogramma's

Elke stem telt

Geef uw personeel een platform om gehoord te worden met een digitale open deur die gestructureerde en ongestructureerde feedback automatiseert, op grote schaal vastlegt en snel verstrekt aan de mensen die deze het meest nodig hebben.

Geobsedeerd door de klant

Ontwikkel een winnende cultuur door individuele en teamprestaties op belangrijke momenten te registreren via rolgebaseerde, realtime en dynamische dashboards.

De beste in zijn klasse

Inspireer tot snellere actie en impact met door experts ontworpen EX-programma's, bestaande uit enquêtecontent, tips voor actieplanning en dashboards.

Meer informatie over EmployeeXM™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

Ontwikkel gepersonaliseerde vakantie-ervaringen op grote schaal


Elke reiziger heeft zijn eigen unieke behoeften, van zakenreizigers die een korte reis naar een stad maken tot vakantiegangers die hun langverwachte jaarlijkse gezinsvakantie vieren.

Door de unieke behoeften en verwachtingen van elke reiziger te erkennen, kunt u onvergetelijke ervaringen bieden die zich vertalen in meer tevredenheid, loyaliteit en winst.

ProductXM™ helpt u elke reiziger centraal te stellen bij al uw beslissingen. Stel vast welke diensten en producten gewild zijn bij de verschillende segmenten, breng nieuwe diensten sneller op de markt, ga partnerschappen met frequente reizigers aan en vind marktkansen.

4 voordelen van ProductXM

 1. Vergelijk uw aanbod en prestaties in real time met die van concurrenten en test de impact van uw wijzigingen
 2. Vind de juiste doelgroep voor uw nieuwe diensten en pakketten
 3. Herken veelvoorkomende pijnpunten die van invloed zijn op uw customer experience en pak ze aan
 4. Verzamel feedback via elk kanaal: website, in-app, e-mail, sms en tijdens het verblijf

Bepaal de juiste prijzen

Analyseer snel gegevens om binnen enkele minuten prijsmodellen op maat te bouwen en test de impact van deze veranderingen op uw doelgroep en organisatorische KPI's om baanbrekende resultaten te behalen.

Wees de eerste op de markt

Krijg diepgaand inzicht in gestructureerde en ongestructureerde gegevens en vind patronen om ervoor te zorgen dat uw producten niet alleen als eerste op de markt komen, maar ook precies zijn wat klanten en de branche willen.

Vind verborgen inzichten

Ons Research Services-team, dat toegang heeft tot meer dan 40 miljoen respondenten over de hele wereld, staat klaar om u te helpen opkomende consumententrends te herkennen, zodat u uw bestaande producten kunt optimaliseren en met succes nieuwe kunt ontwerpen.

Meer informatie over ProductXM™

Meer informatie

Door experts ontworpen product experience-oplossingen

Qualtrics Brand XM™

Zorg dat mensen als eerste aan uw merk denken wanneer ze een reis plannen


In de wereld van tegenwoordig verspreidt mond-tot-mondreclame zich snel. Eén geweldige ervaring, die wereldwijd op sociale media wordt gedeeld, kan een enorme impact hebben op uw merk.

Zie hoe de ervaringen die u in elke fase levert alles beïnvloeden, van merkperceptie tot de koopbereidheid van consumenten. Met BrandXM™ hebt u volledige controle over de brand experience: monitor alle vitale functies van uw merk op één plek en stel geautomatiseerde acties in die u helpen tekortkomingen in de ervaring te verhelpen en uw marktaandeel te vergroten.

4 voordelen van BrandXM

 1. Verbeter de merkconsistentie in al uw kanalen met online en offline feedback
 2. Identificeer sterke punten van uw merk om de perceptie te verbeteren, de communicatie te optimaliseren en de merkwaarde te vergroten
 3. Met een enkele klik krijgt u inzicht in trending topics en sentimenten die onthullen hoe klanten over uw merk denken
 4. Test advertenties en diensten bij de juiste klantsegmenten, zodat u ze kunt optimaliseren voordat u ze lanceert

Volg uw merkwaarde

Analyseer ervarings- en operationele gegevens van platforms zoals Salesforce, Marketo en nog veel meer om de impact van uw merkstrategie op de kern-KPI's van de organisatie vast te stellen.

Krijg inzicht in uw kansen

Gegevens onthullen de perceptie van uw merk en die van concurrenten, zodat u kunt profiteren van marktverschuivingen, opkomende trends, prijsperceptie en concurrentiekracht.

Geef uw team meer mogelijkheden

Al uw teamleden hebben toegang tot dezelfde krachtige tools en inzichten, waarmee ze uw merkstrategie kunnen beheersen en verbeteren.

Meer informatie over BrandXM™

Meer informatie