Ga naar hoofdinhoud

Beheer van overheidservaringen

Bouw aan een overheid die voor iedereen werkt

Begrijp de belangrijkste belanghebbenden beter dan ooit en ontwerp ervaringen op maat van uw burgers, kiezers, interne klanten en werknemers op het door FedRAMP goedgekeurde Experience Management Platform™.

Elke ervaring die ertoe doet.
Allemaal op één platform

Elk jaar gebruiken 3 miljard mensen het Qualtrics Experience Management Platform™ om feedback te geven over alles, van de merken die ze kopen en de bedrijven waarvoor ze werken tot de overheden en instanties die hen van dienst zijn. Dit komt neer op miljarden datapunten over de overtuigingen, emoties en gevoelens die hun beslissingen sturen. Qualtrics maakt het u gemakkelijk om gegevens om te zetten in inzichten en ontwerpervaringen die elke belanghebbende boeien en positief verrassen, zodat u meer tijd kunt besteden aan waar u goed in bent: het publiek dienen.

Meer dan 50 federale agentschappen gebruiken Qualtrics om de burgerervaring te verbeteren, de betrokkenheid van werknemers te vergroten, hun reputatie te verbeteren en het vertrouwen van het publiek in de overheid te vergroten

Voldoen aan de gouden standaard voor beveiliging

ONGEACHT UW AANBESTEDINGSSYSTEEM. WE ZIJN ER VOOR U.

Qualtrics is beschikbaar op tal van overheidsaanbestedingssystemen, waaronder GSA Schedule 70, GSA Schedule 738X, NASA SEWP V, NCPA, CMAS, NASPO ValuePoint, National IPA – TCPN, VASCUPP, enzovoort.

VEILIG EN GOEDGEKEURD DOOR FEDRAMP.

Het Experience Management Platform is goedgekeurd door FedRAMP, ISO 27001-gecertificeerd, in overeenstemming met FISMA en heeft gedocumenteerde producttoegankelijkheidsstatussen (VPATWCAG 2.0). U mag er dus zeker van zijn dat u terdege beschermd bent tegen schaduw-IT en cyberincidenten.

SAMEN ZIJN WE STERKER. WERK SAMEN MET QUALTRICS.

We werken nauw samen met aannemers die de publieke sector dienen. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe onze gezamenlijke capaciteiten de ervaringen van de overheid kunnen verbeteren.

FEDERAAL BURGER

Gepersonaliseerde openbare dienstverlening op schaal

Elke dag vraagt u iets van de burger, of het nu gaat om het naleven van beleidsregels, deelname aan programma’s of het kopen van diensten. We helpen u te begrijpen wat burgers voelen, denken en doen telkens als ze contact hebben met uw agentschap (via direct contact of indirect via beleidsregels), zodat u de ervaring kunt optimaliseren en vertrouwen kunt opbouwen door aan hun verwachtingen te voldoen.

uitgelichte capaciteiten

  1. Onderzoek naar gezondheidsgedrag
  2. Onderzoek naar de publieke opinie
  3. Portal voor beleidsfeedback
  4. Rampenonderzoek
  5. Tevredenheid over faciliteiten

DEFENSIE EN INTELLIGENTIE

Altijd betrokken en klaar voor actie

Het personeel paraat en betrokken houden, is een monumentale taak. Qualtrics geeft leiders op het gebied van defensie en nationale veiligheid de feedbacktools die nodig zijn om de attitudes van personeel en belanghebbenden te monitoren, zodat u op alles voorbereid bent.

uitgelichte capaciteiten

  1. Paraatheid van het personeel
  2. Betrokkenheid van ambtenaren
  3. Productontwikkeling en -testen
  4. Gereedheid van apparatuur
  5. Meting van de levenscyclus van werknemers
  6. Tevredenheid over de basisservice

STAAT EN LOKAAL

Plaats mensen centraal bij elke beslissing

Sta dichter bij de mensen die u dient en lever uitstekende diensten en ervaringen met bruikbare feedback van kiezers en werknemers. We helpen u terdege inzicht te krijgen in de mensen die u dient en we betrekken uw personeel bij het leveren van op de burger gerichte ervaringen. Tegelijk optimaliseren we uw programmabudgetten.

uitgelichte capaciteiten

  1. Casemanagement
  2. Bewaking van wetgevende prioriteiten
  3. Tevredenheid over de gemeentelijke dienst
  4. Tevredenheid over faciliteiten
  5. Prioritering van de gemeenteraad

Klaar om aan de slag te gaan?