Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN

Zet de standaard. Maak elke reis buitengewoon

Met het eerste Experience Management Platform™ ter wereld kunt u realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen gebruiken om tekortkomingen in de ervaringen van klanten en werknemers te verhelpen en baanbrekende resultaten te leveren die tot levenslange loyaliteit leiden.

Het ultieme actiesysteem

Het Experience Management Platform™ is een actiesysteem dat wordt vertrouwd door meer dan 11.000 wereldwijd toonaangevende merken.
Luister naar de stem van elke stakeholder, pas slimme analyses toe om tekortkomingen in de ervaring al van veraf te herkennen en onderneem actie om deze tekortkomingen automatisch te verhelpen.

Met realtime gegevens en AI-gestuurde aanbevelingen kunnen lucht- en ruimtevaartbedrijven de allerbeste ervaringen vaststellen, ontwikkelen en optimaliseren op de momenten die het belangrijkst zijn.

Qualtrics Customer XM™

Overtref de verwachtingen van klanten op elk moment van de reis


Bied passagiers een ervaring die ze nooit zullen vergeten, van boeking tot aankomst en alles daartussenin, zodat ze steeds opnieuw bij u terugkomen.

Met CustomerXM™ kunt u het hele plaatje zien en ontdekt u welke momenten uw klanten het belangrijkst vinden, zodat u baanbrekende ervaringen kunt bieden.

Elk team, van uw boekingsmedewerkers tot uw contactcentrum en cabinepersoneel, heeft de inzichten en tools om in actie te komen en uw klanten een topervaring te bieden.

4 voordelen van CustomerXM

 1. Automatiseer feedback op belangrijke momenten tijdens de reis, van website intercepts in de boekingstrechter tot feedback na de vlucht
 2. Realtime closed-loop-feedback stelt uw teams in staat om onmiddellijk in actie te komen
 3. Vergroot de betrokkenheid van klanten op een manier die op hen is afgestemd en via verschillende kanalen: in-app, website, sms, IVR en meer
 4. Monitor de klanttevredenheid in real time en stel vast welke maatregelen de grootste impact hebben op de ervaring van uw klanten

Elke interactie is van belang

Dynamische tools voor gegevensverzameling helpen u de ervaring op elk contactmoment en elk kanaal te monitoren en te optimaliseren, van het inchecken tot de enquête na de vlucht.

Eén overzicht van alles

Krijg helder zicht op elke interactie die klanten tijdens hun leven met u hebben, stel hun voorkeuren vast en creëer ervaringen op maat waardoor u hun eerste keuze voor vliegreizen wordt.

Zet uw hele organisatie aan het werk

Stel al uw werknemers in staat te handelen op basis van de feedback van klanten dankzij een complete reeks tools, waaronder closed-loop-tickettoewijzing, actieplanning en realtime dashboards.

Meer informatie over CustomerXM™

Meer informatie

Vooraf samengestelde experienceprogramma's voor luchtvaartmaatschappijen

Qualtrics Employee XM™

Help uw werknemers om zichzelf te overtreffen, van cabine- tot grondpersoneel


Stel alle managers in staat om de ervaring van hun teams te verbeteren. Met een digitale open deur kunt u grootschalig feedback verzamelen en inzicht krijgen in wat elk van uw werknemers belangrijk vindt, van piloten tot stewardessen en van bagage-afhandelaars tot vliegtuigmonteurs. Managers op elk niveau kunnen de ervaringen van hun teams optimaliseren en hun verbeteringen bijhouden.

4 voordelen van EmployeeXM

 1. Krijg inzicht in de belangrijkste redenen voor betrokkenheid, productiviteit en meer
 2. Optimaliseer uw wervings-, integratie-, trainings- en exitprogramma's
 3. Stel alle managers van de organisatie in staat om hun teams een betere ervaring te bieden
 4. Ontdek de invloed van uw HR-initiatieven op uw belangrijkste bedrijfscijfers

Eén team, één platform

Beheer en bekijk gegevens over al uw werknemers op één platform, van frontoffice- tot backofficepersoneel. Verzamel feedback op de manier die werknemers aanspreekt, via sms, e-mail of website.

Bepaal uw prioriteiten

Met 360°-beoordelingen van werknemers, betrokkenheidsenquêtes, ad-hoc-onderzoek en inzicht in redenen voor vertrek kunt u achterhalen welke momenten belangrijk voor werknemers zijn, wat u kunt verbeteren en waar uw personeel de meeste waarde aan hecht.

Geef uw personeel meer mogelijkheden om te handelen

Met een digitale open deur kunt u grootschalig feedback verzamelen en inzicht krijgen in wat elk van uw werknemers belangrijk vindt, van piloten tot stewardessen en van bagage-afhandelaars tot vliegtuigmonteurs.

Meer informatie over EmployeeXM™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

Pakketten, prijzen en beleid waarvan de werking bewezen is


Van uw boekingssite tot uw bagagebeleid en het vermaak dat u tijdens de vlucht aanbiedt: krijg inzicht in hoe klanten uw producten ervaren en stel verbeterpunten vast om de gemiddelde besteding te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken en ze steeds opnieuw te laten terugkomen.

ProductXM™ maakt productbeslissingen simpel met gebruiksvriendelijke tools die in elke fase van de productontwikkelingscyclus feedback van klanten gebruiken om automatisch te tonen hoe u producten en diensten ontwikkelt die populair zullen zijn bij uw klanten.

4 voordelen van ProductXM

 1. Ontwikkel nieuwe producten en diensten op basis van realtime feedback van klanten
 2. Herken veelvoorkomende pijnpunten die van invloed zijn op uw boekingen en loyaliteit en pak ze aan
 3. Vergelijk uw aanbod met dat van concurrenten en test de gevolgen van wijzigingen in uw diensten voordat u ze doorvoert
 4. Vind automatisch de beste combinatie van functies en diensten om de grootste impact op uw bottom line te behalen

Prioriteer uw marketinguitgaven

Driver iQ heeft een ingebouwde analysefunctie die u helpt te investeren in de gebieden die de grootste impact hebben op uw groei.

Expertise met een druk op de knop

Van een enquête voor het testen van advertenties tot een merkanalyse en een segmentatieonderzoek: u krijgt toegang tot een bibliotheek met vooraf ontwikkelde projecten, zodat u brand experience-programma's van wereldklasse kunt opstarten.

Verbind alles

Verzamel uw operationele gegevens via platforms zoals Salesforce, Marketo en nog veel meer. Met open API's in operationele-gegevenssystemen kunt u de impact van uw merkstrategie op de kern-KPI's van de organisatie zien.

Meer informatie over ProductXM™

Meer informatie

Door experts ontworpen product experience-oplossingen

Qualtrics Brand XM™

Wees de favoriet van uw klanten, elke keer opnieuw


Passagiers herinneren zich veel meer dan de prijs die ze hebben betaald. Brand awareness en merkverdediging zijn essentieel voor langdurig succes.

BrandXM™ geeft u volledige controle over de brand experience. Het brengt alle vitale functies van uw merk samen op één gemakkelijk te beheren platform, zodat u grensverleggende beslissingen kunt nemen op de belangrijke momenten.

4 voordelen van BrandXM

 1. Monitor de perceptie van uw merk en die van concurrenten en volg belangrijke marktverschuivingen om te profiteren van opkomende kansen
 2. Merkonderzoeken op maat helpen u te begrijpen waarom klanten voor u kiezen
 3. Verbeter de merkconsistentie in al uw kanalen met online en offline feedback
 4. Stel al uw werknemers in staat actie te ondernemen met gebruiksvriendelijke en vooraf geconfigureerde enquêtes en dashboards

Investeer in de groei van uw merk

Ontdek en prioriteer automatisch de belangrijkste aspecten van uw brand experience: prijs, product, ondersteuning, kwaliteit van de dienstverlening en nog veel meer.

Zie wat de impact op uw bottom line is

Combineer operationele gegevens en ervaringsgegevens om probleemloos en snel de impact van uw merkstrategie op de kern-KPI's van de organisatie te monitoren.

Campagnes op maat

Test producten en diensten bij specifieke klantsegmenten om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt, zodat u ze kunt optimaliseren voordat u ze op grote schaal lanceert.

Meer informatie over BrandXM™

Meer informatie