Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT VOOR DE AUTOBRANCHE

Ervaringen die levenslang loyale klanten opleveren

Bouw duurzame relaties op met het Experience Management Platform™. Of een klant nu een eerste proefrit gaat maken, zijn nieuwe auto afgeleverd krijgt of langskomt voor een onderhoudsbeurt, elke ervaring telt.

De meest iconische automerken ter wereld maken gebruik van Qualtrics

Van een eerste proefrit tot een levenslange klant: experience management is de manier waarop wereldwijd toonaangevende automerken zorgen dat hun customer experience, employee experience, product experience en brand experience elke keer perfect zijn.
Krijg toegang tot realtime gegevens, inzichten en AI-gestuurde aanbevelingen op één platform, verhelp tekortkomingen in de ervaring en lever baanbrekende resultaten.

We werken samen met autobedrijven om hen te helpen grip te krijgen op de vier belangrijkste experiences van hun bedrijf: klant, product, werknemer en merk.

Qualtrics Customer XM™

Geef klanten de ervaring van hun leven


Als u goed wilt verkopen in de autobranche, is het noodzakelijk uw klanten een bijzondere ervaring te bieden. Koopbeslissingen worden beïnvloed door emoties, voorkeuren en uitgebreid onderzoek van klanten, waarbij veiligheid en prestaties steeds centraal staan.

Met Customer XM™ begrijpt u beter welke momenten belangrijk zijn, van de winkel tot online kanalen en advertenties, zodat u uw verkopen kunt bevorderen en klanten levenslang aan u kunt binden.

4 voordelen van CustomerXM

  1. Verzamel feedback via meerdere kanalen tijdens de hele klantreis, zodat u kunt achterhalen wat kopers nodig hebben en actie kunt ondernemen om ze dat te geven
  2. Van uw contactcentrum tot de showroom en uw website ontdekt u hoe elke interactie de ervaring en beslissingen van klanten beïnvloedt
  3. Met servicetevredenheidsrapporten kunt u tekortkomingen aan het licht brengen, zodat u steeds opnieuw een nazorg van hoge kwaliteit kunt bieden en het klantverloop kunt beperken
  4. Versnel uw digitale transformatie aan de hand van feedback van gebruikers en maak het gemakkelijker voor klanten om taken uit te voeren.

Ontmoet uw klanten waar ze zich bevinden

Dynamische tools voor gegevensverzameling leggen feedback vast in elke fase van de klantreis en via elk kanaal, waaronder e-mail, het internet, de winkel, sms, in-app en via wearables, zodat u relevante, impactvolle en op de klant afgestemde gesprekken kunt voeren.

Neem weloverwogen beslissingen

Slimme functies onthullen inzichten – op basis van antwoorden op open vragen en prestatiegegevens – waarmee u automatisch de belangrijkste drijfveren kunt vaststellen die schuilgaan achter klantengedrag zoals uitgaven en loyaliteit.

Activeer uw hele organisatie

Met API's in uw bestaande gegevenssystemen kunt u meer inzichten verzamelen en meer teamleden de tools geven om de customer experience te beïnvloeden. Rolgebaseerde dashboards, intuïtieve interfaces en tools voor actieplanning bezorgen de juiste gegevens op het juiste moment aan de juiste persoon, zodat deze actie kan ondernemen.

Meer informatie over CustomerXM™

Meer informatie

Door experts ontworpen customer experience-oplossingen

Qualtrics Employee XM™

Neem uw hele personeelsbestand mee tijdens uw succesreis


Betrokken werknemers leveren tevreden klanten en voortdurend zakelijk succes op.

Verbeter de manier waarop u personeel werft, ontwikkelt, motiveert en behoudt. Verzamel op grote schaal feedback en krijg inzicht in wat elke werknemer belangrijk vindt, zodat managers op elk niveau de ervaringen van hun teams kunnen optimaliseren en verbeteringen kunnen volgen met ingebouwde tools voor actieplanning.

4 voordelen van EmployeeXM

  1. Geef managers in de hele organisatie de mogelijkheid om de betrokkenheid en prestaties van hun teams te bevorderen
  2. Integratie-enquêtes en korte peilingen onder werknemers leveren regelmatige inzichten op die inspireren tot actie
  3. Ontwikkel uw beste medewerkers met 360°-beoordelingen en werknemersdashboards
  4. Inzichten in redenen voor vertrek helpen u de belangrijkste oorzaken van verloop te begrijpen en er actie op te ondernemen

Eén platform voor al uw informatie

Schaal uw programma op naar meerdere showrooms, landen en zelfs regio's. Registreer feedback van werknemers via sms, e-mail, uw website en meer. Wat de situatie ook is, het is allemaal zichtbaar op één platform.

Verbeter elke ervaring van uw werknemers

Rolgebaseerde dashboards bieden managers bruikbare inzichten om baanbrekende ervaringen voor hun teamleden te creëren en tekortkomingen in de ervaring te verhelpen. Van opleiding en evaluatie tot persoonlijke interacties: u ontdekt wat werknemers willen op de momenten die het belangrijkst zijn, zodat u hen kunt geven wat ze nodig hebben.

Koppel employee experience aan klantresultaten

Ontdek hoe investeringen in uw employee experience rechtstreeks van invloed zijn op de klantresultaten, zodat u programma's kunt optimaliseren, prioriteiten kunt stellen en middelen efficiënt kunt toewijzen.

Meer informatie over EmployeeXM™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

Ontwikkel de perfecte prijsmodellen


Registreer feedback van klanten tijdens elke fase van de buyer journey op één platform en gebruik deze als basis voor uw aanbod om de omzet, het gebruik en de loyaliteit van klanten te bevorderen.

U krijgt baanbrekende inzichten en ontdekt welke producten, diensten en ervaringen de meeste verkopen opleveren, wat de perfecte prijspunten zijn en hoe u uw doelgroep het beste kunt aanspreken.

4 voordelen van ProductXM

  1. Simuleer de klantreis om binnen enkele minuten de perfecte prijsmodellen te creëren
  2. Vergelijk uw producten met die van concurrenten en volg de impact van uw wijzigingen
  3. Beheer incentives automatisch en in real time
  4. Spreek uw doelgroep aan op basis van individuele profielen en ervaringen

Gebruik feedback om omzet te genereren

Analyseer feedback van klanten gemakkelijk en snel om patronen in uw gegevens te vinden, zodat u kunt achterhalen welke producten, diensten en ervaringen uw klanten het meest waarderen. Op die manier kunt u uw omzet optimaliseren, baanbrekende ervaringen bieden en middelen op de beste manier inzetten voor maximaal resultaat.

Bepaal hoe u het beste kunt voldoen aan de wensen van de klant

Via ons Research Services-team krijgt u toegang tot meer dan 40 miljoen panelleden, zodat u diepgaand inzicht kunt krijgen in de wensen en verwachtingen van klanten in verschillende demografische categorieën en profielen.

Ga voor een snellere marktlancering

Verkort de ontwikkelingscycli van diensten en ervaringen door realtime gegevens van gebruikers te analyseren en inzichten onmiddellijk te delen met uw hele onderneming, zodat u stappen kunt zetten die reële impact hebben op uw bottom line

Meer informatie over ProductXM™

Meer informatie

Door experts ontworpen product experience-oplossingen

Qualtrics Brand XM™

Zorg dat uw merk een icoon wordt


Reputatie heeft een grote invloed op aankoopbeslissingen in de auto-industrie. Klanten kopen producten van merken die iconisch, betrouwbaar en inspirerend zijn.

Beheer uw brand experience vlekkeloos met BrandXM™. Het brengt alle vitale functies van uw merk samen op één platform, zodat u op de belangrijke momenten de juiste beslissingen kunt nemen.

4 voordelen van BrandXM

  1. Volg markttrends en het bedrag van concurrenten om kansen te benutten, zodat uw merk kan groeien
  2. Merkonderzoeken en dashboards op maat laten u begrijpen waarom klanten voor u kiezen, zodat u actie kunt ondernemen
  3. Volg uw merk in real time om te zien hoe uw campagnes het doen
  4. Gebruiksvriendelijke, vooraf geconfigureerde enquêtes en dashboards stellen uw hele team in staat actie te ondernemen

Weet wat u nodig hebt voor succes

Ontdek en prioriteer automatisch de belangrijkste aspecten van uw brand experience: prijs, product, ondersteuning, kwaliteit van de dienstverlening en nog veel meer.

Ongeëvenaarde kennis van uw branche

Analyseer concurrenten en belangrijke marktverschuivingen om te profiteren van kansen op het gebied van productkwaliteit, prijspercepties en concurrentievermogen.

Volg de prestaties van uw merk in real time

Volg de prestaties van uw merk in real time, zodat u zeker weet dat uw strategie werkt.

Meer informatie over BrandXM™

Meer informatie