Ga naar hoofdinhoud

EXPERIENCE MANAGEMENT IN HIGH TECH

Innoveer met snelheid, wendbaarheid en vertrouwen

Slagen en opschalen in een hightechomgeving vereist innovatie met hoge snelheid, opmerkelijke wendbaarheid en vertrouwen in de beslissing, diep geworteld in empathie van de klant. Hightechteams kiezen voor Qualtrics om de producten en ervaringen te ontwerpen, bouwen en verspreiden die onmisbaar zijn voor de manier waarop we leven, werken, spelen en leren.

Technologieleiders zetten in op Qualtrics

Dankzij het volume, de snelheid en de verscheidenheid van de gegevens waarover elk technologiebedrijf beschikt, kan nu bijna elke actie worden ondernomen, waar en wanneer dan ook.

Maar al te vaak bouwen teams producten en ervaringen op basis van geëxtrapoleerde gedragsgegevens, verouderde modellen of ontoereikende heuristieken. Dit brengt bedrijfsrisico's met zich mee: ontevreden klanten vertrekken, ontevreden werknemers nemen ontslag, innovatie stagneert en groei en transformatie komen tot stilstand.

Goed presterende technologiebedrijven weten dat voor duurzame innovatie een diep inlevingsvermogen in de klant nodig is, een obsessieve focus op feedback, en een hyperbewustzijn van het realtime sentiment bij klanten en werknemers.

Tech leiders kiezen resoluut voor het Qualtrics Experience Management platform - om de opmerkelijke producten, merken en ervaringen te ontwerpen, bouwen en leveren die onze wereld vooruit helpen.

Zie experience management in actie bij Microsoft (EN), Atlassian (EN), en Riot Games (EN).

Qualtrics verandert de manier waarop organisaties baanbrekende klant-, merk-, product- en werknemerservaringen ontwerpen en verbeteren.

Qualtrics Customer XM™

Creëer boeiende ervaringen die mensen blij maken en verrassen


Word hyperbewust van meningen en sentiment. Lever naadloze ervaringen die betrokkenheid stimuleren, verlies voorkomen en de omzet een boost geven.

Vrouw aan het werken op laptop terwijl ze tegen de muur leunt

Drie voordelen van CustomerXM

 1. Verhoog klantenretentie dankzij krachtige analyses die de belangrijkste drijfveren van retentie aan het licht brengen en aanbevelingen doen over welke acties u moet ondernemen.
 2. Begrijp de ervaring via elk kanaal met realtime feedback van meer dan 120 bronnen en integraties in uw bestaande tech-stack.
 3. Reageer snel om ervaringskloven te dichten met geautomatiseerde acties en workflows die inzichten omzetten in actie.
Accounts met risicorapport

Ontdek in detail hoe u klanten kunt behouden

Ontdek trends, patronen en belangrijke drijfveren voor klantloyaliteit met iQ, ons voorspellende intelligentie-instrument. Krijg direct toegang tot voorgeschreven inzichten, zodat u zich kunt concentreren op de gebieden die de impact maximaliseren.

XM-integraties

Integratie met uw bestaande software

Kom klanten tegemoet en leg realtime feedback vast op de cruciale momenten. Met 27 kanalen en 128 gegevensbronnen op één platform, bieden onze integraties (EN) een volledig beeld van wat klanten denken en voelen.

Logo's van Salesforce, Slack, Microsoft Dynamics en Zendesk

Krijg inzichten voor teams die actie ondernemen

Stuur de aanbevolen acties automatisch door naar de juiste teams, in de tools die ze gebruiken, zodat ze de stappen kunnen nemen die de klanttevredenheid, uitgaven en loyaliteit zullen verbeteren.

Meer informatie over Qualtrics Customer Experience™

Meer informatie
Qualtrics Product XM™

Wees nauwkeurig en wendbaar in productontwikkeling


Betrek klanten bij productontwikkeling. Verkort ontwikkelcycli, kwantificeer groeikansen, elimineer giswerk en bouw baanbrekende producten.

Vrouw test producten via laptop

Drie voordelen van ProductXM

 1. Maak uw klanten de focus in uw productroadmap met klantsignalen en inzichten die rechtstreeks in het ontwikkelingsproces worden meegenomen.
 2. Pas u snel aan en reageer op veranderende klantbehoeften met realtime inzichten in klantgedrag en -sentiment.
 3. Maximaliseer betrokkenheid en omzet met krachtige analyses die de impact van uw productupdates en verbeteringen modelleren.
Initiële productreactiegrafiek

Hoogwaardige inzichten voor snelle beslissingen

Doorlopend signalen van klanten opvangen en analyseren om inzichten op te doen en beslissingen te nemen die het productontwikkelingsproces - en uw bedrijf - vooruit helpen.

Rapport over marktaandeel en functiebelang

Echte intelligentie voor opmerkelijke wendbaarheid

Ontwikkel een hyperbewustzijn van menselijke sentiment, feedback en gedrag dat uw ontwikkelings- en engineeringteams het inzicht geeft dat ze nodig hebben om op koers te blijven - of zich snel aan te passen.

Demografisch uitsplitsingsrapport

Diepgaande analyses die de juiste antwoorden onthullen

Identificeer patronen in gestructureerde en ongestructureerde gegevens met behulp van machine learning, AI en natuurlijke taalverwerking, zodat uw teams product- en functiebeslissingen kunnen nemen die de betrokkenheid en inkomsten maximaliseren.

Meer informatie over Qualtrics Product Experience™

Meer informatie
Qualtrics Brand XM™

Merken bouwen waar mensen niet zonder kunnen


Creëer geïnspireerde, innovatieve merken dat mensen gebruiken, vertrouwen en waarderen. Koppel merk- en bedrijfsresultaten om te weten waar en hoe te investeren.

Collega's die samenwerken aan bureau

Drie voordelen van BrandXM

 1. Laat uw merk groeien en bost uw omzet met realtime informatie over alles, van merkperceptie tot klantsegmentatie.
 2. Verbeter de impact van uw marketinguitgaven door te begrijpen hoe uw merkboodschappen presteren voor verschillende segmenten en via verschillende kanalen.
 3. Reageer snel op verstoringen met realtime gegevens over uw concurrenten en uw markt en automatische waarschuwingen wanneer uw merk-KPI's veranderen.
Merkbelevingsdashboard

Stemmen van klanten versterken en erop reageren

Luister naar en onderneem actie op basis van de stemmen, overtuigingen en meningen van de consumenten voor wie u uw merk wilt laten groeien. Word en blijf een merk waar mensen naar opkijken en dat mensen vertrouwen en waarderen.

XM-klantenlijst

Ken de juiste merkboodschappen en bewegingen

Leg realtime signalen vast en handel op basis ervan op de merkcontactpunten die ertoe doen - van reclame tot sociaal tot CX. Integreer experience data met operationele gegevens uit het hele bedrijf. Weet waar, wanneer en hoe u uw merkboodschappen en bewegingen kunt versterken - of wijzigen.

MusiQ-trechterdiagram

Bouw verder aan uw merk met behulp van diepgaande analyses

Stimuleer relevantie - en omzet - met bruikbare merkintelligentie binnen gebruiksscenario's zoals merktracking, marketingeffectiviteit, segmentatie en het testen van berichten.

Meer informatie over Qualtrics Brand Experience™

Meer informatie
Qualtrics Employee XM™

Betrek uw innovators en creëer een ​​ongeziene impact


Luisteren op schaal. Weet wat uw mensen motiveert en betrokken houdt - en wat hen bij u doet blijven. Creëer een ervaring die iedereen in uw team in staat stelt om het beste werk ooit te leveren.

Man op een laptop op een conferentie

Drie voordelen van EmployeeXM

 1. Verminder de uitval met voorspellende analyses die dienst doen als een vroegtijdig waarschuwingssysteem, zodat u kunt ingrijpen en minder goede ervaringen voor uw mensen kunt verhelpen.
 2. Verbeter betrokkenheid en productiviteit met realtime gegevens voor elke HR-manager en aanbevolen acties om hen te helpen de ervaring voor hun teams te verbeteren.
 3. Voorzie uw mensen van inzichten in de gebieden waarin u moet investeren om hun groei te versnellen en de manier waarop zij uw klanten bedienen te verbeteren.
Dashboard voor werknemerservaring

Bouw een systeem voor vroegtijdige waarschuwing

Krijg proactief inzicht in groepen die risico lopen op verloop, burn-out en afnemende prestaties. Gebruik voorspellende analyses en machine learning om anomalieën op te sporen en prioriteit te geven voor ze de betrokkenheid van werknemers en de snelheid van het bedrijf beïnvloeden.

Logo's voor beveiligingsaccreditatie

Houd uw personeelsgegevens veilig en beschikbaar

Profiteer van onze Defense-in-Depth-aanpak van beveiliging, toonaangevende gegevensbescherming en anonimiteit van de werknemers. Met ons 24x7 Security Operations Center, krachtige AVG-controles en certificeringen, waaronder ISO 27001, HITRUST en FedRAMP, kunnen uw gegevens over de ervaring van uw werknemers niet veiliger zijn.

Rapport over werknemersgevoel op mobiele telefoon

Empathie opbouwen, actie ondernemen, groei mogelijk maken

Geef blijk van empathie voor de stem van elke medewerker. Luister naar - en handel naar - wat belangrijk is voor uw bouwers, makers en doeners. Help uw mensen te groeien, uw bedrijf op te bouwen en te versnellen, en een bestemming voor ongelooflijk talent te worden en te blijven.

Meer informatie over Qualtrics Employee Experience™

Meer informatie