Ga naar hoofdinhoud

klantanalysesoftware

Neem datagestuurde zakelijke beslissingen met krachtige, voorspellende klantanalyses

Meer dan 13.000 merken en 99 van de 100 beste
business schools gebruiken Qualtrics


Neem afscheid van vervelend handmatig werk en geef iedereen in uw organisatie de beschikking over klantanalyses die acties en verbeteringen aandrijven om de klantervaring te optimaliseren en waarde terug te geven aan het bedrijf.

  • Volg de voortgang in het behalen van uw belangrijkste operationele en customer experience-doelstellingen
  • Krijg inzicht in gedrag van klanten, ontdek knelpunten en prioriteer de belangrijkste redenen voor tevredenheid
  • Coach teams met behulp van gegevens en realtime statistieken
  • Voorspel gedrag van klanten en bevorder hun loyaliteit

Stop met reageren. Begin met voorspellen.


Maak kennis met iQ, de 'predictive intelligence engine' voor iedereen

Maak van iedereen in uw organisatie een genie op het gebied van statistieken, met intelligente analyses op basis van AI en machinaal leren die het zware werk voor u doen. Qualtrics iQ helpt u opkomende trends te herkennen, te anticiperen op toekomstige behoeften en de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Inzichten voor degenen die ze nodig hebben

Bezorg relevante, realtime inzichten aan de juiste mensen met rolgebaseerde dashboards die teams en individuen automatisch de nodige inzichten bieden voor impact in hun dagelijks werk. Met de juiste klantgegevens binnen handbereik kan elk team snel in actie komen om de ervaring te verbeteren, zonder vele pagina’s met irrelevante gegevens te hoeven doorzoeken.

Buitengewone inzichten

Communiceer gemakkelijk met uw belangrijkste stakeholders dankzij visualisaties en rapporten die uw klantgegevens bruikbaar maken. Maak, deel en werk samen aan online rapporten op maat of exporteer naar Word, PowerPoint of pdf met inzichten die automatisch in real time worden bijgewerkt, zodat iedereen in uw organisatie over dezelfde informatie beschikt.

Ontdek hoe u klantanalyses kunt omzetten
in impact op uw bedrijf

klantanalyses met impact op uw bottom line

Bekijk uw operationele gegevens tegelijk met uw klantgegevens om een compleet beeld van uw bedrijf te krijgen en het ROI (EN) van uw verbeteringen in de customer experience zichtbaar te maken.

Integraties van Qualtrics-partners tillen uw experience management naar een hoger plan dankzij kant-en-klare integraties met Salesforce (EN)​, Tableau (EN),​ Marketo (EN),​ Slack (EN) en Adobe Analytics (EN) plus API’s om aangepaste integraties en automatisering uit te bouwen in de systemen die u al gebruikt.

Als u slaagt, slagen wij ook

U bent in veilige handen met de end-to-end-expertise en capaciteitsopbouwende diensten van onze organisatie. Wij hebben meer dan 260 experts in huis, waaronder programmamethodologen, sectordeskundigen, client engineers en implementatiespecialisten op het hoogste academische niveau.

  • Profiteer 24/7 van onmiddellijke assistentie met productexperts die op afroep beschikbaar zijn
  • Implementeer geavanceerde oplossingen op maat in samenwerking met ons team van client engineers
  • Lanceer uw programma’s vol vertrouwen dankzij de beschikbaarheid van branche- en vakexpertise op het hoogste academische niveau

Door experts ontworpen programma's. Direct te gebruiken.

Ga in een mum van tijd aan de slag met een digitaal customer experience-programma van topkwaliteit op het krachtigste customer experience-platform. Gecertificeerde oplossingen voor experience management, afgestemd op uw branche, leveren prescriptieve customer experience-programma’s met de allerbeste content, workflow en automatisering rechtstreeks geïntegreerd in het Qualtrics-platform. Van relationele en transactionele customer experience-programma’s tot customer experience-programma’s voor de hele klantreis: het begrijpen en optimaliseren van de ervaring van uw klanten was nooit eerder zo eenvoudig.

Wat is klantanalyse?

klantanalyse is het bestuderen van gedrag van klanten, zoals koopgewoontes en ervaringsgegevens, om inzichten te verwerven die helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Bij klantanalyse worden technieken zoals voorspellende modellering, datavisualisatie, informatiebeheer en segmentatie gebruikt. Inzichten uit klantanalyses kunnen gebruikt worden als informatiebron voor initiatieven op het gebied van marketing, prijzen, promotie, customer experience management (EN) en loyaliteitsprogramma’s (EN).

meer informatie over klanttevredenheidsenquêtes (EN)